Menu
in ,

Από την Δευτέρα 29 Νοεμβ.το Γυμνάσιο Νεάπολης θα λειτουργεί στο νέο χώρο του

Ο γυμνασιάρχης Νεάπολης Γιώργος Χαβάκης γράφει σχετικά με την μεταστέγαση του σχολείου στο Νέο χώρο όπου θα φιλοξενηθεί η σχολική μονάδα Για τα επόμενα δύο χρόνια, όπως όλοι ελπίζουν, μόνο.

 

“Μεταστέγαση του σχολείου μας σε νέο κτήριο

 

Αγαπητοί – γονείς, κηδεμόνες και παιδιά

Μετά από μερικά χρόνια η μεταστέγαση του σχολείου μας είναι πλέον πραγματικότητα. Από τη Δευτέρα 29 Νοεμβρίου θα είμαστε στο ΕΠΑΛ Νεάπολης σε λυόμενες αίθουσες που ετοιμάστηκαν από το Δήμο Αγίου Νικολάου.

Όπως καταλαβαίνετε τα συναισθήματα όλων μας και όλων σας φαντάζομαι είναι ανάμεικτα . Αφήνουμε το χώρος μας και πάμε σε έναν καινούργιο που σημαίνει ότι ενδεχομένως θέλουμε λίγο χρόνο να προσαρμοστούμε και να βρούμε τους γνώριμους ρυθμούς μας. Ένα εύλογο ερώτημα που κάνουν όλοι: πότε θα γυρίσουμε; Η απάντηση δε μπορεί να δοθεί από εμάς, αλλά μια εκτίμηση είναι πως περίπου σε δύο έτη ίσως επιστρέψουμε. Έως τότε οφείλουμε όλοι να φροντίζουμε, να προσέχουμε το νέο μας σχολείο. Στο χώρο που θα είμαστε θα συνυπάρχουμε με το ΓΕΛ και το ΕΠΑΛ. Ως καλοί γείτονες θα προσπαθήσουμε να συνεργαστούμε και να λύνουμε όλοι μαζί όλα τα προβλήματα που τυχόν προκύψουν.

Αγαπητοί γονείς, κηδεμόνες και παιδιά

Όλοι οι εκπαιδευτικοί είμαστε έτοιμοι να συνεργαστούμε για ένα ακόμα καλύτερο σχολείο, πιο λειτουργικό, πιο αποτελεσματικό.

Με εκτίμηση

Ο Διευθυντής

Γεώργιος Χαβάκης

Μαθηματικός”

Leave a Reply

Exit mobile version