in , , ,

Απόψε η συναυλία ψυχής όλων. (video)

14 υπέροχα τραγούδια και μουσικά θέματα εμπνευσμένα από τους στίχους του Νίκου Καζαντζάκη με το μουσικό χρώμα που τα έντυσε ο αείμνηστος Μανόλης Κουναλάκης και με την ερμηνεία σπουδαίων καλλιτεχνών, όπως ο Βασίλης Σκουλάς, ο Γεράσιμος Ανδρεάτος, ο Παντελής Θαλασσινός, ο Μιλτιάδης Πασχαλίδης η Γιώτα Νέγκα και ο Μιχάλης Κλώντζας και την καλλιτεχνική φροντίδα του  Πάρι Περυσινάκη θα παρουσιαστούν απόψε μετά τις 9 στην πλαζ ρου ΕΟΤ.

 

Η ΑΝΑΤΟΛΗ και το Λατώ 103,3  μίλησε με την σύζυγο του Μανόλη Κουναλάκη, Δέσπω Καρνιαδάκη, η οποία είπε πως η δουλειά αυτή είναι κομμάτι της ίδιας της ψυχής του δημιουργού, κομμάτι της ζωής του, και ξεκίνησε να την δουλεύει το 1995.

 

Ο Σίμος Κουναλάκης, γιος του δημιουργού, δεν ήθελε σε καμία περίπτωση να γίνει εμπορική εκμετάλλευση του έργου του πατέρα του και έτσι είχε την ιδέα όλα τα έσοδα να πάνε στον Χαμόγελο του Παιδιού και στο Κέντρο Προστασίας του παιδιού, Παιδόπολη Νεάπολης. Είναι δε άξιο αναφοράς να πούμε πως κανένας από τους ερμηνευτές δεν  πληρώθηκε ούτε για να τραγουδήσει τα τραγούδια για τις ανάγκες του cd ούτε και για να τα παρουσιάσει στο κοινό της περιοχής σήμερα.

 

«Είναι μια βραδιά για τα παιδιά και πραγματικά αυτά θέλουμε και αυτά να είναι εκεί ώστε πραγματικά να λάμψει ο τόπος με την παρουσία τους.» είπε. Στην διοργάνωση συμμετέχει ο ΠΑΟΔΑΝ και η Περιφέρεια Κρήτης.

ΘΑΝΟΣ ΚΟΡΟΜΠΥΛΙΑΣ