in ,

Απο το Μεραμπέλλο στα media των USA

Πέρασαν δυο χρόνια από την έναρξη της συνεργασίας του Ηρακλειώτη, με καταγωγή από την Νεάπολη Λασιθίου Ανδρέα Τσιλογιάννη με την ιστοσελίδα (www.mignatiou.com) του Μιχάλη Ιγνατίου και εφτά περίπου μήνες από την πρόσκληση έλαβε ο Ανδρέας ώστε να παρεβρεθεί στις εκδηλώσεις προς τιμή της 57ης τελετής ορκωμοσίας Αμερικανού προέδρου.
Την Κυριακή που μας πέρασε, ο Ανδρέας Τσιλογιάννης, δημοσιογράφος – πολιτικός αναλυτής και συνεργάτης του Μιχάλη Ιγνατίου, πραγματοποίησε την παρθενική εμφάνιση στον μεγαλύτερο και πρώτο σε ακροαματικότητα ομογενειακό – μητροπολιτικό σταθμό της Νέας Υόρκης «Cosmos Radio NY 91,5 Hellenic Public Radio» και στην δημοφιλή εκπομπή «Κυριακάτικη Έκδοση» των εξαίρετων ομογενών δημοσιογράφων κ.κ. Πάνου Σατζόγλου και Δημήτρη Φίλιο.
Για όλα χρειάζεται υπομονή και δουλειά πόσο μάλλον σε αυτό το υψηλό επίπεδο όπου οι συνθήκες και οι ρυθμοί είναι εξαιρετικά δύσκολοι και ο Μιχάλης Ιγνατίου εξαιρετικά απαιτητικός.
Περιμένουμε τα επόμενα βήματα του φίλου Ανδρέα, καθώς κατάγεται από την περιοχή μας, εγγονός του συγχωρεμένου Νεαπολίτη Ανδρέα Μαυρομάτη, ιδιαίτερα αγαπητού, όσο ζούσε, στην κοινωνία της Νεάπολης.
Ευχόμαστε καλή συνέχεια στον Ανδρέα και είμαστε σίγουροι για τη δουλειά που κάνει,καθώς αναγνωρίζεται από σημαντικούς παράγοντες της ομογένειας στην απέναντι του Ατλαντικού όχθη.