in , ,

Αποφασίζουν για εμάς και ούτε καν μας καλούν ή μας ρωτούν

Απο τον πρόεδρο του Συλλόγου  Εστίασης και Διασκέδασης Αγ. Νικολάου λάβαμε την επιστολή που ακολουθεί:
“Μετά την δημοσίευση των αποφάσεων του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Αγ. Νικολάου στον τοπικό τύπο  θα ήθελα να αναφέρω ορισμένα πράγματα ως Πρόεδρος του Συλλόγου Εστίασης και Διασκέδασης Αγ. Νικολάου.
Με μεγάλη απορία και αγανάκτηση ενημερώθηκα διαβάζοντας το άρθρο για την νέα τιμολόγηση των Λιμενικών Τελων κοιν. χώρων για τοποθέτηση τραπεζοκαθισματων (Θα μπορούσαν έστω να μας είχαν καλέσει).
Η προηγούμενη αύξηση είχε προσαρμοστεί πριν τρία χρόνια (60%)μοναδική πανελλαδικά, σε περίοδο κρίσης, Μείωσή Κρουαζιέρας κατά 50%, Υπερφορολογιση, κτλ.
Από εκεί και μετά έχουμε κάνει αρκετές προσπάθειες για να έχουμε μια Έκπτωση κατά κάποιο τρόπο στα Λ. Τελη, ώστε να μπορέσουν οι επαγγελματίες να ανταπεξέλθουν σε πληρωμές παλαιών χρεών και επίσης να μπορούν να πληρώνουν τα τρέχοντα. Αντ αυτού, οι αιτήσεις μας δεν εξετάστηκαν καθόλου, περάστηκαν απαρατήρητες, και όχι μόνο αυτό, αλλά με λυπεί το γεγονός ότι σκέφτονται για ακόμη μεγαλύτερες αυξήσεις στο μέλλον την ίδια στιγμή που σε άλλες πόλεις της Ελλάδας κάνουν μειώσεις, ώστε να βοηθήσουν τους Επαγγελματίες του κλάδου που είναι ένας από τους εναπομείναντες.
Στο τέλος θα παρακαλέσω τους αρμόδιους να δούνε ποιό σοβαρά το θέμα της μείωσης των τελών σύντομα πριν την καλοκαιρινή σεζόν.
Γιώργος Νεραντζούλης
πρόεδρος Συλλόγου Εστίασης και Διασκέδασης Αγ. Νικολάου