Menu
in ,

Αποτροπιασμός στο Καλό Χωριό: Ξεψύχησε σκυλί που ήταν δεμένο μέρες με σύρμα! [PICS]

Άλλη μία δυσάρεστη είδηση ήρθε στο φως της δημοσιότητας από μέσο κοινωνικής δικτύωσης και συγκεκριμένα από την ομάδα Life against poison Crete…
Δυστυχώς στο επίκεντρο βρέθηκε το Λασίθι και συγκεκριμένα το Καλό Χωριό, με τελευταίο θύμα ένα σκυλί που βρέθηκε δεμένο με σύρμα και παρατημένο για μέρες…
Δείτε παρακάτω την ανακοίνωση:
“Την προηγούμενη Πέμπτη 2 Ιουλίου 2020, κατά τη διάρκεια προληπτικής έρευνας και καθημερινής βόλτας της Πάκα με τον Γιώργο Χωραφά στον Καλό Ποταμό του Καλού Χωριού, η ομάδα εντόπισε ένα σκυλί δεμένο με σύρμα σε παρακείμενο θάμνο. Το σκυλί στην απέλπιδα προσπάθειά του να απελευθερωθεί είχε μπλέξει και τα πόδια του, ενώ ήταν σε κατάσταση σοκ, καθώς φαίνεται να ήταν μέρες εγκατελειμένο και δεμένο χωρίς φαγητό και νερό στον ήλιο. Παρά τις προσπάθειες του Γιώργου Χωραφά να το βοηθήσει (μεταφορά σε σκιά και παροχή νερού) το σκυλί ξεψύχησε 10 λεπτά αργότερα.
Ο Γιώργος ως όφειλε, κατέθεσε μήνυση κατ’ αγνώστων στη Δ/νση Δασών Λασιθίου για το περιστατικό κακοποίησης. Το σκυλί είτε δεν “έκανε” στον ιδιοκτήτη του και το άφησε να πεθάνει αβοήθητο, είτε είναι κλεμμένο.
Ζητάμε τη συνδρομή σας για τη διαλεύκανση της συγκεκριμένης υπόθεσης. Όποιος έχει πληροφορίες σχετικές με το εικονιζόμενο ζώο ή γνωρίζει οτιδήποτε για τη συγκεκριμένη περίπτωση εγκατάλειψης στην περιοχή, να επικοινωνήσει άμεσα με τον Γιώργο Χωραφά στο τηλέφωνο 6949733835.

Leave a Reply

Exit mobile version