in , ,

Απαραίτητη η έγκαιρη προσέλευση κοινού παράστασης Ντον Τζοβάννι στο Κινηματοθέατρο – Θα κλείσουν οι πόρτες

Ο Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Αγίου Νικολάου ενημερώνει το κοινό ότι η ζωντανή μετάδοση της παράσταση όπερας «ΝΤΟΝ ΤΖΟΒΑΝΝΙ» του Wolfgang Amadeus Mozart, η οποία θα μεταδοθεί στο Κινηματοθέατρο REX στον Άγιο Νικόλαο, το Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 19:55, σε ζωντανή σύνδεση από τη σκηνή της Metropolitan Opera της Νέας Υόρκης με την υποστήριξη του ΑΝΤΕΝΝΑ GROUP, θα ξεκινήσει ακριβώς στις 19:55 καθώς τότε θα ανοίξει το κύκλωμα της ζωντανής σύνδεσης μέσω δορυφόρου.

 

Για το λόγο αυτό και για την καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού που επιθυμεί να παρακολουθήσει την παράσταση, παρακαλούμε ιδιαίτερα για την έγκαιρη προσέλευση του καθώς οι πόρτες του Κινηματοθέατρου REXθα κλείσουν στις 19:55, ως συνηθίζεται στις παραστάσεις όπερας ανά τον κόσμο. Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόηση και την ανταπόκριση σας.

 

 

Τα εισιτήρια της παράστασης θα πωλούνται αρχικά στην Κουνδούρειο Δημοτική Βιβλιοθήκη Αγίου Νικολάου από την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου έως την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου (από τις 09:00 έως τις 15:00) και στη συνέχεια στο Κινηματοθέατρο REX το Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2016 (από τις 17:00 έως την έναρξη της παράστασης στις 19:55).