in , ,

Αν μπορείς μην κόψεις ταχύτητα!! – Η προχωρημένη εκστρατεία για την οδική ασφάλεια! [video - pics]

Το απόλυτο πείραμα σε χωριό της Ρωσίας: γυμνόστηθες καλλονές κρατάνε πινακίδες με τα όρια ταχύτητας σε έναν από τους πιο επικίνδυνους επαρχιακούς δρόμους στη Ρωσία…

Αυτός κι αν είναι τρόπος για να σταματήσει κανείς την κυκλοφορία! Μια εξωφρενική ιδέα μετατράπηκε σε πιλοτική εκστρατεία για την οδική ασφάλεια και πραγματοποιείται τις τελευταίες ημέρες στην επαρχία Nizhny Novgorod της Ρωσίας, στην είσοδο του χωριού Severny, σε ένα από τα πιο επικίνδυνα σημεία του επαρχιακού οδικού δικτύου της χώρας, με εντυπωσιακά αποτελέσματα!

Το πείραμα απλό: γυμνόστηθες γυναίκες μεταφέρουν πινακίδες ορίου ταχύτητας στα… hotspots του δρόμου, στα σημεία όπου έχουν καταγραφεί δεκάδες δυστυχήματα. Τα αποτελέσματα εκτός πάσης πρόβλεψης: ο ρυθμός καταγραφής ατυχημάτων επιβραδύνθηκε σημαντικά από την πρώτη ημέρα του “πειράματος”

rosia1

Οι ιθύνοντες της εκστρατείας δηλώνουν πως τα στατιστικά δείχνουν ότι κύρια αιτία των δυστυχημάτων είναι η αυξημένη ταχύτητα, ενώ βασικοί πρωταίτιοι οδηγοί είναι συνήθως άνδρες. Όλοι τους τώρα “κόβουν ταχύτητα για να θαυμάσουν τα μοντέλα κι ενστικτωδώς συνεχίζουν με την ταχύτητα που αναγράφεται στις πινακίδες”..

rosia2

rosia3

rosia4

rosia5

newmoney.gr