in , , ,

Αντε και καλο…Πάσχα

Πριν το Πάσχα, με τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις ή στις αρχές του καλοκαιριού, σύμφωνα με πιο «ρεαλιστικές» εκτιμήσεις, αναμένεται η έναρξη λειτουργίας της νέας πτέρυγας του Γενικού Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου.
Ο εξοπλισμός που αγοράστηκε με 600.000 ευρώ από το ΕΣΠΑ, αφορά τη ΜΕΘ και το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών, την άμεση έναρξη λειτουργίας του οποίου ο κ. Μακρονικολάκης θεωρεί επιτακτική.

Ο Διοικητής ενημέρωσε για τις μετατροπές που έχει αναλάβει να ολοκληρώσει η διοίκηση του ΓΝΑΝ στη νέα ΜΕΘ οι οποίες θα ολοκληρωθούν μέσα σε ενάμιση μήνα. Οι νέοι ανελκυστήρας αναμένεται να λειτουργήσουν το αργότερο σε ένα μήνα.

Η ΔΥΠΕ έχει αναλάβει να προκηρύξει πρόχειρο διαγωνισμό 60.000 ευρώ για την προμήθεια πρόσθετου εξοπλισμού για τα νέα χειρουργεία. Αναμένεται ότι ο εξοπλισμός αυτός θα παραληφθεί σε ένα μήνα από το εξωτερικό.

Θέμα προέκυψε, αν υπάρχει πρόβλεψη για την προμήθεια νέου κλιβάνου, αφού ο υφιστάμενος παρουσιάζει, λόγω παλαιότητας, προβλήματα στη λειτουργία του, όπως επεσήμανε ο κ. Καρατσής.

κείμενο ΝΙΚΟΣ ΤΡΑΝΤΑΣ www.anatolh.com

Τιτλος εικονα e-fonien.blogspot.gr