in , , , ,

ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΟΡΟΠΕΔΙΟΥ ΛΑΣΙΘΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΩΡΓΟ ΜΗΛΙΑΡΑ

Λασιθιώτες και Λασιθιώτισες ,

            Με την ευθύνη της θεσμικής μου ιδιότητας ως Δημάρχου του ΟΡΟΠΕΔΙΟΥ Λασιθίου και τα βιώματα της μακράς διοικητικής μου πείρας, εδημοσιοποίησα στις 10 Φεβρουαρίου ανοιχτή επιστολή, με τις θέσεις και προτάσεις μου, εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών της 18ης Μαΐου.


Υπέδειξα ως μοναδική λύση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο μικρός και μειονεκτικός δήμος μας, την ενότητα της κοινωνίας απέναντι στις απειλές που διαγράφονται κυρίως για τη βιωσιμότητά του.
            Σήμερα, στην τελική ευθεία για την συγκρότηση και κατάθεση των ψηφοδελτίων που θα διεκδικήσουν την ψήφο σας, διαπιστώνουμε όλοι ότι η απροθυμία για συμμετοχή στα κοινά και η παρουσία περισσότερων του ενός ενδιαφερομένων για την δημοτική αρχή, δημιουργούν αυτονόητα σοβαρά προβλήματα συγκρότησης ψηφοδελτίου επαρκούς και κατάλληλου να αντιμετωπίσει τα προβλήματα αυτά.
 Είναι φανερό πλέον ότι η μικρή κοινωνία μας, δεν βρίσκει τρόπο συνεννόησης για το κοινό καλό και το ΕΓΩ μπαίνει πιο πάνω από το ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ. 
Ωστόσο θέλω να σας επαναλάβω τη πεποίθησή μου,   για μια ακόμη φορά, πως ο τόπος και οι άνθρωποι που τον κατοικούν, μπορούν να συνεχίσουν να ελπίζουν στο καλύτερο, μόνο ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
            Σε μια ύστατη προσπάθεια διαβούλευσης, συνεννόησης και τελικής απόφασης, σας προσκαλώ σε ανοικτή συνάντηση την επομένη του Πάσχα Δευτέρα 21.4.2014 στην αίθουσα ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΒΟΡΕΑΔΗΣ στο Τζερμιάδων και ώρα 20:30.
 
            Η παρουσία όλων μας και κυρίως όσων έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον με οποιοδήποτε τρόπο για συμμετοχή ή συγκρότηση  ψηφοδελτίων,  είναι απαραίτητη και είναι δείγμα ενδιαφέροντος και αγάπης για τον τόπο που ζούμε.
    &nb
sp;                                                    
Φιλικά
Γιώργος Μηλιαράς
Δήμαρχος Οροπεδίου Λασιθίου