in ,

Ανοιξε τα μάτια της η 8χρονη Αλεξία

Ανοιξε τα μάτια της η 8χρονη Αλεξία που είχε δεχθεί σφαίρα στην αυλή του σπιτιού της, στις Θεσπιές Βοιωτίας την Κυριακή του Πάσχα

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ο Alpha, οι γιατροί του νοσοκομείου Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» κατάφεραν να επαναφέρουν σταδιακά την 8χρονη, που από Πάσχα βρισκόταν σε καταστολή. Η μικρή φαίνεται πως ανταποκρίνεται. Το πρωί, η Αλεξία άνοιξε τα μάτια της και έπιασε το χέρι της μαμάς της.

Εντός της ημέρας αναμένεται και η ενημέρωση των ιατρών.

O 55χρονος που τραυμάτισε με αδέσποτη σφαίρα την 8χρονη αφέθηκε ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους της εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα και της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

Η νεότερη ανακοίνωση του νοσοκομείου «Αγλαΐα Κυριακού» αναφέρει:

«Η ασθενής Α. Σ. παραμένει διασωληνωμένη χωρίς όμως πλήρη αναπνευστική υποστήριξη. Κινεί τα άκρα ομότιμα και γενικώς είναι βελτιωμένη σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες. Εφόσον η βελτίωση παραμένει προοδευτική, αναμένεται εκτός απροόπτου, να απαλλαγεί από την καταστολή και ενδεχομένως να αποσωληνωθεί τα επόμενα 24ωρα, αλλά θα παραμείνει στην Εντατική Μονάδα Νοσηλείας παρακολουθούμενη. Η κατάστασή της γενικώς, παραμένει κρίσιμη, αλλά σταθερή».