in , , , ,

Ακόμα 3 γαλάζιες σημαίες για τα νερά του Μεραμπέλλου, fotos

Minos palace

Στο γεγονός ότι έχουμε σαν Δήμος Αγίου Νικολάου περισσότερες γαλάζιες σημαίες φέτος έχει να κάνει και με την εκ νέου  είσοδο στο πρόγραμμα των γαλάζιων σημαιών και ξενοδοχείων που βρίσκονται εντός των γεωγραφικών ορίων του Δήμου. 

Τρία από αυτά πολύ, κοντά και στον αστικό ιστό της πρωτεύουσας του νομού, ανήρτησαν χθες τις δικές τους γαλάζιες σημαίες που πιστοποιούν την καθαρότητα των νερών και των υπηρεσιών που οι παραλίες προσφέρουν στους επισκέπτες μας. 
Candia Park Village

Το Candia Park Village, το Minos Palace και Minos Beach που διαθέτουν έτσι και αλλιώς δικό του πρόγραμμα περιβαλλοντικών ελέγχων που πιστοποιούν τα στοιχεία τους σε διάφορους ελέγχους που δέχονται. 

Οι τελετές που έγιναν χθες ήταν και μια καλή ευκαιρία να διανεμηθεί υλικό ενημερωτικό προς τους  πελάτες των ξενοδοχείων για το πρόγραμμα των γαλάζιων σημαιών και το γεγονός ότι κάνουν διακοπές στο μέρος της Κρήτης με τις περισσότερες γαλάζιες σημαίες και ότι κολυμπούν στα πιο καθαρά νερά της μεσογείου. 
Minos Beach

Οι διευθυντές των ξενοδοχείων, κ.κ Στέλιος Γεωργόπουλος, Μιχάλης Δασκαλάκης και Μανόλης Γιακουμάκης αντίστοιχα με τους εργαζόμενους των μονάδων ανάρτησαν τις γαλάζιες σημαίες δηλώνοντας ότι είναι ένα επιπλέον θετικό των υπηρεσιών που τα ξενοδοχεία έχουν να δείξουν στην τουριστική αγορά.

ΘΑΝΟΣ Κ.