in

Αδιάβροχο και με αναγνώριση ίριδας το επερχόμενο Galaxy Note 6

Το Galaxy Note 6 είναι η επόμενη συσκευή κορυφαίων τεχνικών χαρακτηριστικών που πρόκειται να ανακοινώσει η Samsung και ήδη έχουν κάνει την εμφάνισή τους δημοσιεύματα σχετικά με τον εξοπλισμό του.
Σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα της ιστοσελίδας Sammobile το Note 6 θα ακολουθήσει τα βήματα του Galaxy S7 και θα υιοθετήσει την πιστοποίηση IP68 που θα του εξασφαλίζει έναν βαθμό αντοχής στο υγρό στοιχείο αλλά και στη σκόνη.
Πιο συγκεκριμένα, η πιστοποίηση IP68 εξασφαλίζει ότι η συσκευή δεν θα αντιμετωπίζει πρόβλημα ακόμη και αν βυθιστεί σε νερό βάθους μισού μέτρου για χρονικό διάστημα μισής ώρας.
Άλλο δημοσίευμα, αυτή τη φορά της ιστοσελίδας GalaxyClub, υποστηρίζει ότι η Samsung έχει προχωρήσει στην εισαγωγή σε κέντρο έρευνας και ανάπτυξης που διατηρεί στην Ινδία μίας κάμερας αναγνώρισης της ίριδας τους ματιού. Η ιστοσελίδα θεωρεί δεδομένο ότι αφού το Galaxy Note 6 θα είναι η επόμενη ναυαρχίδα της κορεατικής εταιρείας τότε η εν λόγω iris cam προορίζεται για αυτό.
Σύμφωνα με φήμες που έχουν ήδη κυκλοφορήσει το Note 6 θα διαθέτει οθόνη με διαγώνιο 5,8 ιντσών και μνήμη RAM μεγέθους 6GB. Λογικά η συσκευή θα χρησιμοποιεί τη μελλοντική έκδοση Android N του λειτουργικού συστήματος της Google.
Η κύρια κάμερα αναμένεται να έχει αισθητήρα ανάλυσης 12 Megapixel, ενώ ο αποθηκευτικός του χώρος θα είναι στις επιλογές των 64 ή 128GB, ενώ άλλες φήμες τον ανεβάζουν ακόμη και στα 256GB.
Το Galaxy Note 6 θα μπορούσε να ανακοινωθεί αρκετά σύντομα, ίσως και εντός του Ιουνίου. Ωστόσο, δεν αποκλείεται η Samsung να επιλέξει να ακολουθήσει την παράδοση που θέλει τις ανακοινώσεις των συσκευών της σειράς Note να γίνονται περί τα τέλη Αυγούστου ή στις αρχές Σεπτεμβρίου.
pestaola.gr