Menu
in , ,

Αγώνας που σήκωσε ψηλά τον πήχη. audio

Τις καλύτερες εντυπώσεις και τα πιο εύσημα σχόλια  κέρδισαν με την αξία τους τα μέλη του Αθλητικού Ποδηλατικού Ομίλου της Νεάπολης ΑΠΟΝ από όλους τους συμμετέχοντες αλλά και τους θεατές του αγώνα βουνού που διοργάνωσαν την Κυριακή στην περιοχής του Αι Γιώργη του Βραχασιώτη.

 

Ο μήνας για τους λάτρεις του ποδηλάτου ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς και με τον καιρό να είναι σύμμαχός τους και τον κόσμο να φτάνει στην περιοχή από νωρίς το πρωί ώστε να προλάβει να επισκεφθεί και το ομώνυμο ιστορικό μοναστήρι το οποίο άνοιξε για τους προσκυνητές και επισκέπτες.   54 ποδηλάτες κυρίως από τους νομούς Λασιθίου και Ηρακλείου  έλαβαν μέρος στις 5 τελικά κατηγορίες που συμπληρώθηκαν στον αγώνα αυτό που είχε και λάσπη και χώμα και σκόνη και ένταση και πολύ καλή εξέλιξη.

2 3 15 apon 3

Στην κατηγορία 14ων έως και 17 ετών οι τρεις πρώτοι ήταν, Μιχάλης Κουκουράκης, Μιχάλης Δοργιάκης και Αποστόλης Περάκης.   Στην επομένη κατηγόρα από 18 έως και 29 ετών  οι Μιχάλης Συλλιγάρδος, Αλέξανδρος Φθενάκης και Στέφανος Βαρσαμίδης, στην κατηγορία 30 εως 39   οι Αναστάσιος Αναστασάκης, Μανόλης Μανιαδάκης και Μιχάλης Πατεράκης, στην κατηγορία των 40 και επιπλέον οι τρεις πρώτοι ήταν  Γιώργος Φραγκιαδάκης, Μανόλης Μαρινάκης και Μανόλης Τσαρδινάκης.

 

Στον αγώνα συμμετείχαν και 3 γυναίκες σε μια ενιαία κατηγορία οι οποίες μάλιστα τερμάτισαν και οι 3 μαζί στην πρώτη θέση και ανέβηκαν όλες μαζί στο πιο ψηλό βάθρο του αγώνα Mountain bike του ΑΠΟΝ, ήταν η Γεωργία Δανδουλάκη, η Ειρήνη Γρερεδάκη και η Πόπη Μαμολίδου. Ο πρόεδρος του ΑΠΟΝ Αντώνης Γιαλελάκης μίλησε στην ΑΝΑΤΟΛΗ εκφράζοντας την ικανοποίηση όλων των μελών του Δ.Σ του συλλόγου για την επιτυχή ολοκλήρωση ενός τέτοιου αγώνα με πολλές συμμετοχές τόσο ποδηλατών όσο και επισκεπτών.

«Και οι δύο στόχοι βρήκαν το στόχο τους, και ο αγώνας έγινε με κάθε επιτυχία και εκατοντάδες ήταν οι επισκέπτες που για πρώτη φορά βρέθηκαν στην συγκεκριμένη περιοχή. Πέρα από την αγάπη μας για το ποδήλατο και ότι αυτό αφορά σαν σύλλογος έχουμε στόχο και την προώθηση και προβολή των πολλών διαφορετικών και μοναδικών στοιχείων που έχουμε στο Επάνω Μεραμπέλλο.» είπε μεταξύ άλλων και ευχαρίστησε όλους όσους βοήθησαν στην διεξαγωγή του αγώνα τους οποίους και σας σύλλογος θα ευχαριστήσουν ξεχωριστά τις επόμενες μέρες. Ένα επίσης σημαντικό στοιχείο του αγώνα ήταν και η συνδρομή και η βοήθεια αρκετών εθελοντών που βοήθησαν σε πολλά σημεία της διεξαγωγής του αγώνα.

 

Πλέον τα μέλη του ΑΠΟΝ έχοντας στην κυριολεξία ανεβάσει ψηλά τον πήχη των δράσεων τους εργάζονται για τις επόμενες δράσεις τους που θα αφορούν πάντα το ποδήλατο και την επαφή όλων με το φυσικό περιβάλλον.

 

ΘΑΝΟΣ ΚΟΡΟΜΠΥΛΙΑΣ

 

Για την επιτυχία του αγώνα ποδηλάτων βουνού που έγινε την Κυριακή 1η του Μάρτη μίλησε εκπομπή ΠΑΜΕ ΑΕΡΑ και στον δημοσιογράφο Θάνο Κορομπύλια ο πρόεδρος του ΑΠΟΝ Αντώνης Γιαλελάκης.

 

ακούστε εδώ

http://www.latofm.gr/uploads/eidhseis_mp3/2015/2.3.15.giallelakhs.mp3

Leave a Reply

Exit mobile version