in , , , ,

Αγώνας και προβολή του τόπου, μαζί.

 
 
Μια ακόμα πολυδιάστατη δράση θα διεξάγει ο Αθλητικός Ποδηλατικός Όμιλος Νεάπολης την Κυριακή. Ο ΑΠΟΝ δεν διοργανώνει απλούς αθλητικούς αγώνες, αλλά με βάση τις διαδρομές που χαράζει για τους ποδηλάτες ουσιαστικά δημιουργεί μια πρώτης τάξης ευκαιρία για να γνωρίσουν όλοι την ομορφιά των βουνών στην ενδοχώρα του Μεραμπέλλου και να δουν από κοντά μονές και μοναστήρια, εκκλησίες και μνημεία του τόπου.
Η διαδρομή στην περιοχή της Καβαλαράς είναι πραγματικά μοναδικού φυσικού και ιστορικού κάλλους με τους αθλητές να ξεκινούν από την πλατεία του Βερντέν και να περνούν από Αγ. Βαρβάρα, Νίσπητα, Βιγλί, Φραρώ.  Το μεγαλύτερο μέρος της διαδρομής περνάει μέσα από μονοπάτια και είναι συνολικού μήκους 10 km. Οι PRO κατηγορίες θα κάνουν 3 κύκλους, συνολικού μήκους 30 km, οι κατηγορίες ΟΡΕΝ θα κάνουν 2 κύκλους, 20 km και οι κατηγορίες ΟΡΕΝ 14-17 και γυναικών θα κάνουν από έναν κύκλο, 10 km. Διαδρομές με σπουδαία σημεία που μένουν στο νου όλων.
5 11 15 αγωνας
Ο αγώνας ξεκινά στις 10.30, όμως όλα θα είναι έτοιμα πολύ νωρίτερα. Επίσης πολλά σημεία του βουνού θα αποκλειστούν, δε θα επιτρέπεται η κυκλοφορία οχημάτων για την ασφάλεια των ποδηλατών.
ΘΑΝΟΣ ΚΟΡΟΜΠΥΛΙΑΣ