in , ,

Αγαπάς το ποδήλατο; έλα στο ΡΕΞ

Η πρόσκληση είναι ανοιχτή για όλους όσους αγαπούν το ποδήλατο, ανεξάρτητα ηλικίας και φύλου,  στην περιοχή του Αγίου Νικολάου ώστε να δώσουν το παρόν στην συνάντηση που θα γίνει το απόγευμα του Σαββάτου στις 6 στον 3ο όροφο του ΡΕΞ στην αίθουσα που συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο.
 
Ένας από την ομάδα του συντονισμού ο Βαγγέλης Κυρλόγλου μιλώντας στην ΑΝΑΤΟΛΗ είπε πως έχει ωριμάσει η ανάγκη όλων των φίλων του ποδηλάτου να βρεθούν και να δημιουργήσουν ένα σύλλογο, μια πιο συντονισμένη προσπάθεια η οποία να μην μένει μόνο στο θέμα της βόλτας και της παρέας με την συντροφιά του ποδηλάτου. «Πλέον έχει μπει για τα καλά στην καθημερινότητας μας όχι μόνο ο εναλλακτικός τρόπος που επιλέγουμε για τις μεταφορικές μας ανάγκες εντός αστικού κέντρου αλλά να κάνουμε και πράγματα που να βοηθούν παράλληλα και την υγεία  μας. Το ποδήλατο είναι το ιδανικό μέσο για όλα αυτά.
 
Η περιοχή μας καθόλου μονότονη με πανέμορφες διαδρομές όχι μακριά από την πόλη και με εναλλαγές δημιουργεί το καλύτερο σκηνικό. Ιδέες υπάρχουν θέληση επίσης οπότε να συντονιστούμε σίγουρα θα μπορέσουμε να κάνουμε περισσότερα και να αναπτύξουμε ακόμα και γιατί όχι στην περιοχή μας και τον τουρισμό που αγαπάει το ποδήλατο.» είπε. Ο διάλογος και οι ιδέες πέφτουν βροχή μέσα από τα social media και σίγουρα η συνάντηση του Σαββάτου θα είναι καθοριστική για την συντονισμένη δράση και παρουσία των φίλων του ποδηλάτου της περιοχής. Άλλωστε το παράδειγμα του νεοσύστατου ομίλου της Νεάπολης που παρεμφερές δείχνει ότι οι άνθρωποι στον τόπο μας που αγαπούν το ποδήλατο  είναι έτοιμοι να χαράξουν την δική τους διαδρομή.
 
Ας τους ακολουθήσουμε τόσο στις κατηφόρες όσο και στις ορθοπεταλιές.
 
ΘΑΝΟΣ Κ