in , ,

Ήταν και οι 4 εξαιρετικοί, ήταν και τα 12 υπέροχα.

Ήταν και οι 4 εξαιρετικοί, ήταν και τα 12 υπέροχα.

Ταξίδεψαν έως το λιμάνι της πόλης του Αγίου Νικολάου και τον πεζόδρομο, τους φιλοξένησε το Bajamar cocktail bar, και παρουσίασαν το βράδυ της παρασκευής 31 Ιουλίου 2020 στον κόσμο  ότι πιο γευστικά καλοκαιρινό στα ποτήρια το,  12 ξεχωριστά, μοναδικά και βραβευμένα cocktail δημιουργίες για μια βραδιά που στην ουσία ήταν για το λιμάνι στου Αγίου Νικολάου και τον κόσμο του η έναρξη του φετινού καλοκαιριού.

Οι 4 καλύτεροι, η Γεωργία Γεωργακοπούλου από το The Clumsies,  ο Ηλίας Στεργιόπουλος απο το Baba Au Rum, ο Γιάννης Βαβαδάκης  από το Χάλαβρο Open Bar και ο Αχιλλέας Πλακίδας από το Γορίλας έδωσαν στον κόσμο γεύσεις που κανείς δεν περίμενε.

Γεύσεις καλοκαιριού και Ελλάδας με αρώματα της υπαίθρου του τόπου μας σε 12 συνδυασμούς που κάλλιστα μπορούν να αποτελέσουν τις αναμνήσεις του φετινού καλοκαιριού.

Το Bajamar για ένα ακόμα καλοκαίρι στάθηκε επί ίσοις όροις επάξια στον ρόλο του οικοδεσπότη και με τον επαγγελματισμό του δίνει αξία στην κάθε προσπάθεια ανάδειξης του τόπου και των ανθρώπων του.

Καλοκαίρι στο λιμάνι της ομορφότερης πόλης, καλοκαίρι στο Bajamar