in , ,

Ήρθε για διακοπές στην Κρήτη έσωσε τη ζωή σε ένα σκύλο και τον πήρε στη χώρα της! [PICS]

Η Ολλανδή Kiara Ijzendoorn και η οικογένειά της έκαναν διακοπές στην Κρήτη και καθώς οδηγούσαν, είδαν ενα σκύλο στη μέση του δρόμου. Ήταν σε πολύ άσχημη κατάσταση και  μετά βίας μπορούσε να κινηθεί.
“Το πόδι του ήταν εντελώς παράλυτο. Είχε ένα μεγάλο χτύπημα στην πλάτη του,  έδειχνε να είχε σπάσει τη σπονδυλική στήλη του,” αναφέρει η Ijzendoorn . “Σταματήσαμε το αυτοκίνητο για να φύγει από μπροστά μας αλλά δεν μπορούσε καν να συρθεί έξω από το δρόμο.”

fos2.jpg

Η Ijzendoorn ανακάλυψε οτι ο σκύλος ζούσε σε ένα κοντινό αχυρώνα μόνος του. Η καρδιά της πόνεσε για τον  κακόμοιρο σκύλο και ήξερε ότι έπρεπε να τον βοηθήσει.

fos3.jpg

Τις επόμενες μέρες, η Ijzendoorn επισκεπτόταν τον τραυματισμένο σκύλο για να τον ταΐσει και τον ονόμασε Fos (Φως). Ο Fos ήταν τόσο ευτυχισμένος όταν έβλεπε τους καινούργιους φίλους του και τους έκανε πολλές χαρές κάθε φορά που τον επισκέπτονταν παρά τους σοβαρούς τραυματισμούς του. Ήταν ένα γλυκό και στοργικό σκυλί και η Ijzendoorn ήξερε τι έπρεπε να κάνει.
“Δεν θα μπορούσα να τον αφήσω», δήλωσε η Ijzendoorn.

fos4.jpg

Πήρε το σκυλί σε μια τοπική οργάνωση διάσωσης, όπου και τον υιοθέτησε επίσημα. Ενας κτηνίατρος της είπε ότι ο Fos είχε πιθανότατα κακοποιηθεί. Εκανε θεραπεία για τους τραυματισμούς του, και λίγες μέρες αργότερα, ο Fos πέταξε στο καινούργιο του πλέον σπίτι στην Ολλανδία με την Ijzendoorn και την οικογένειά της για να ξεκινήσει τη νέα του ζωή.

fos5.jpg

Σήμερα, ο Fos εξακολουθεί να αναρρώνει από την σπασμένη σπονδυλική του στήλη, αλλά τα πάει πολύ καλύτερα από τότε που ήταν μόνος στον βρώμικο αχυρώνα.
«Περπατά καλύτερα τώρα και το χτύπημα του δεν είναι τόσο μεγάλο», δήλωσε η Ijzendoorn. «Φοβάται τους ηλικιωμένους άνδρες και κάποιες γάτες.”

fos6.jpg

Αν η Ijzendoorn δεν είχε σταματήσει όταν είδε τον Fos στη μέση του δρόμου, μπορεί να ο σκύλος να μην επιβίωνε και η γυναίκα δε θα είχε βρει τον καλύτερο φίλο της!

Πηγή: ekriti.gr με πληροφορίες από .thedodo.com