in , ,

Ήρθαν οι πέρλες που σκάνε στο…στόμα: “Bubble Tea” παγωμένο τσάι MONO στο BUENO!

Ένα νέο προϊόν που θα ξετρελάνει μικρούς και μεγάλους ήρθε για να…μείνει στο cafe-resto BUENΟ! Το “Bubble Τea” παγωμένο τσάι, η νέα μόδα που κάνει θραύση στην Ευρώπη με απίθανες φρουτένιες γεύσεις και πέρλες που κυριολεκτικά σκάνε στο στόμα!
Η ιδέα ξεκίνησε από την Ασία και συγκεκριμένα την Ταϊβάν, ήδη από τη δεκαετία του ’80. Τη δεκαετία του ’90 η μόδα εξαπλώθηκε στην Αμερική και αρκετά αργότερα, το 2010 ήρθε και στην Ευρώπη, με πρώτο σταθμό τη Γερμανία, όπου σήμερα υπάρχουν περισσότερα από 170 μαγαζιά με “Βubble Τea”, ενώ το προϊόν σερβίρεται και σε Αγγλία, Ισπανία, Ρωσία και αλλού.
Τι είναι όμως το “Βubble Τea”; Ένας συνδυασμός τσαγιού με σιρόπι φρούτων, το οποίο αναμιγνύεται σε ειδικό μηχανικό shaker και στο τέλος προστίθενται σε αυτό ειδικές πέρλες, μικρές μπαλίτσες που σκάνε στο στόμα απελευθερώνοντας γεύσεις όπως μάνγκο, γιαούρτι, πάσιον φρουτ, πορτοκάλι, φράουλα, ταπιόκα (ασιατική ρίζα). Μπορεί να προστεθεί και φρουκτόζη, αν θέλουμε το ρόφημα πιο γλυκό. Στο τέλος, το ποτήρι σφραγίζεται αεροστεγώς και τοποθετείται ένα ειδικό χοντρό καλαμάκι, έτσι ώστε να περνάνε μέσα οι πέρλες.
Στην Κιτροπλατεία του Αγίου Νικολάου και μόνο στο cafe-resto BUENO μπορείτε να απολαύσετε το μοναδικό “Bubble Tea” σε πολλές γεύσεις. Διαφορετικό ρόφημα και εμπειρία κάθε φορά μόνο στο cafe-resto BUENO…
Γιατί BUENO σημαίνει…ΚΑΛΟ!