in ,

Έχουν εξαφανιστεί. Μυστήριο καλύπτει τις φετινές… διακοπές της Ζέτας και του Μιχάλη.

Έχουν εξαφανιστεί. Μυστήριο καλύπτει τις φετινές…
διακοπές της Ζέτας Μακρυπούλια και του Μιχάλη Χατζηγιάννη, αφού δεν βγαίνουν στιγμή από το ησυχαστήριό τους στην Πάρο. «Ποιον φοβούνται; Γιατί δεν κυκλοφορούν;», είναι οι ερωτήσεις που δίνουν και παίρνουν στο κυκλαδίτικο νησί.
Μαύρα μάτια κάνουν οι κάτοικοι της Πάρου να συναντήσουν από κοντά το ζευγάρι, αφού οι έξοδοί του είναι μετρημένες στα δάχτυλα. Οι δυο τους τον περισσότερο χρόνο τον περνούν μέσα στο εξοχικό τους στον Άμπελο, ενώ, όταν βγαίνουν, κυκλοφορούν ινκόγκνιτο. Παρότι τα προηγούμενα καλοκαίρια η Ζέτα κυκλοφορούσε με άνεση στα σοκάκια, αυτό πλέον αποτελεί παρελθόν. Ακόμα και τις ελάχιστες φορές που πηγαίνει στη Νάουσα, προσπαθεί να περνάει απαρατήρητη, κάνει τις μικροαγορές της όσο πιο γρήγορα μπορεί και χάνεται με το τζιπ της. Το γεγονός, μάλιστα, πως κανείς δεν έχει δει το ζευγάρι σε καμιά από τις πιο γνωστές παραλίες του νησιού είναι κάτι που προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση. «Συμπεριφέρονται σαν να φοβούνται κάποιον», αποκαλύπτει κάτοικος του νησιού. Σύμφωνα με πληροφορίες του «YES!», η ξαφνική αυτή μετάλλαξη του ζευγαριού μόνο τυχαία δεν είναι. Η Ζέτα και ο Μιχάλης επιθυμούν διακαώς να ξεφύγουν από την «απειλή» που ακούει στο όνομα… παπαράτσι.
«Δεν αντέχω άλλο ανθρωποκυνηγητό»
Θέλουν να περάσουν ένα ξέγνοιαστο καλοκαίρι και είναι διατεθειμένοι να κάνουν τα πάντα για να το πετύχουν. Τα εφιαλτικά σκηνικά που έχουν ζήσει στο παρελθόν τούς στοιχειώνουν. Ακόμα δεν μπορεί να ξεχάσει η Ζέτα τον άγριο τσαμπουκά της με έναν παπαράτσι, που οδήγησε και τους δύο στην αστυνομία. Ο άντρας αυτός για καιρό είχε γίνει η σκιά της, αφού ακόμα και όταν πήγαινε μαζί με τον καλό της στις πιο ερημικές παραλίες του νησιού τον έβλεπε μπροστά της. Στην προσπάθειά της μάλιστα να τον αποφύγει, ζήτησε την παρέμβαση των αστυνομικών, κάτι που δεν θέλει με τίποτα να ξαναζήσει. «Με παρακολουθούσαν, τόσο που είχα φοβηθεί. Είχα καλέσει την αστυνομία», παραδέχτηκε πρόσφατα, μεταξύ άλλων. Η Ζέτα γνωρίζει πως και εκείνοι με τη σειρά τους κάνουν τη δουλειά τους, όμως δεν θέλει να βιώσει ξανά τέτοιες ακραίες καταστάσεις. Άλλωστε, αυτό το καλοκαίρι δεν είναι σαν τα άλλα, μια που κλείνει πέντε χρόνια σχέσης με τον καλό της. Γι’ αυτό το ζευγάρι επιλέγει πιο απομονωμένα ταβερνάκια και ερημικές παραλίες, έτσι ώστε να χαίρεται τον έρωτά του ανενόχλητο. – See more at: http://www.newsone.gr/paraxena/182752-diakopes-kolase-sto-tmema-e-zeta-makrypoylia?ref=yfp#sthash.bq5mqg0j.dpuf