in , , , , ,

"Έχουμε δικαίωμα σε ένα άλλο δήμο."

Ο κ. Αντώνης Ζερβός παρουσίασε το συνδυασμό του σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Κινηματογράφου ΡΕΞ.

«Έχουμε δικαίωμα σε ένα άλλο δήμο. Ανθρώπινο, χωρίς πολλές γραφειοκρατικές αγκυλώσεις. Με στόχο την εξυπηρέτηση του πολίτη. 

Έχουμε δικαίωμα να ζούμε και να συνυπάρχουμε σε ένα δήμο που χρειάζεται όλα του τα οικιστικά σύνολα (πόλεις, χωριά και οικισμούς) και τα στηρίζει ισότιμα παρέχοντας υπηρεσίες ίσης αποτελεσματικότητας σε όλους. 

Έχουμε δικαίωμα σε ένα δήμο που προστατεύει και αναδεικνύει το φυσικό του περιβάλλον. Έχουμε δικαίωμα σε ένα δήμο που αναδεικνύει τον πολιτισμό του και στηρίζει την δημιουργία. Έχουμε δικαίωμα σε ένα δήμο αντάξιο των προσδοκιών μας», σημείωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Αγ. Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός κλείνοντας την παρουσίαση των υποψηφίων του συνδυασμού «Δικαίωμα στην πόλη» χθες το βράδυ στο κατάμεστο «Ρεξ».


Μιλώντας για τη συγκρότηση του ψηφοδελτίου είπε:


«Η συγκρότηση του ψηφοδελτίου του συνδυασμού έγινε έξω από τις συνήθεις λογικές- κεντρικές συμφωνίες, δήθεν συνεργασίες κλπ. και ενόχλησε. Ενόχλησε πολύ. Γιατί δεν ακολουθήσαμε την πεπατημένη. Γιατί καλούμε τους άλλους δημοτικούς συνδυασμούς να αντιπαρατεθούμε με βάση τις προτάσεις μας για την ποιότητα ζωής μας και την πρόοδο του τόπου, τον τρόπο διοίκησης και το ρόλο του Δήμου Αγ. Νικολάου στην σημερινή πραγματικότητα. Και από κείνους, μέχρι σήμερα, υπάρχει μόνο στόχευση προσώπων, παρελθοντολογία, υποσχέσεις διορισμών και παρατάσεις συμβάσεων, υλοποίηση έργων που δεν έγιναν εδώ και 8 χρόνια κλπ.



Δε θέλουν να αντιληφθούν ότι ο συνδυασμός “Δικαίωμα στην πόλη” δεν αποτελεί συνέχεια κανενός. Δε θέλουν να καταλάβουν ότι ένας καλός μαέστρος δεν διευθύνει πάντα την ίδια ορχήστρα. Και δεν παίζει πάντα τα ίδια κομμάτια. Τολμά. Και διορθώνει τεχνικές, λάθη και παραλείψεις προηγούμενων εμφανίσεων. Για να πετύχουν όμως όλα αυτά πρέπει να έχει την αμέριστη συμπαράσταση των μελών της ορχήστρας- συνεργατών του.


Με εμπιστοσύνη στις γνώσεις, τις ικανότητες, την τεράστια όρεξη για δουλειά που έχουμε, αλλά και το κοινό μας όραμα για τον τόπο μας τολμούμε να εμφανιστούμε στις επερχόμενες εκλογές για να κάνουμε την διαφορετική μας πρόταση πράξη», επεσήμανε ο κ. Ζερβός.


Απευθυνόμενος στους πολίτες τους ζήτησε να διαβάσουν το πρόγραμμα του συνδυασμού και να επιλέξουν αυτούς που μπορούν να κάνουν πράξη όσα λένε.

ΘΑΝΟΣ ΚΟΡΟΜΠΥΛΙΑΣ
www.anatolh.com