Menu
in

Έφοδος της ΕΛ.ΑΣ. στον Μυλοπόταμο!

Στον ύπνο θέλησαν να πιάσουν τους χασισοκαλλιεργητές σε χωριό του Μυλοποτάμου οι αστυνομικοί όταν νωρίς το πρωί έκαναν έφοδο σε χώρους όπου υπήρχαν πληροφορίες για ύπαρξη δενδρυλλίων κάνναβης.
Και μπορεί οι ιδιοκτήτες των φυτειών να μην ήταν παρόντες, ωστόσο αυτό που βρήκε η ΕΛ.ΑΣ. ήταν ένας ικανοποιητικός αριθμός δενδρυλλίων.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του ekriti.gr στη μικρής διάρκειας αστυνομική επιχείρηση που στήθηκε τις πρωινές ώρες, βρέθηκαν σε ιδιωτικούς χώρους περίπου 150 δενδρύλλια κάνναβης πολλά εκ των οποίων έφταναν ακόμη και τα 3 μέτρα!
Όπως σχολίασε αστυνομική πηγή, αυτό που κάνουν πλέον πολλοί χασισοκαλλιεργητές, είναι να διατηρούν μικρές φυτείες έτσι ώστε να μην δίνουν στόχο στο ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ.
Η τιμή για ένα γραμμάριο κάνναβης και στο Νομό Ρεθύμνου αγγίζει, όπως και στο Ηράκλειο τα 15 ευρώ, με τον αστυνομικό να σχολιάζει, πως αυτό είναι αποτέλεσμα των απανωτών χτυπημάτων της ΕΛ.ΑΣ. στους εμπόρους της κάνναβης αναγκάζοντας τους έτσι να ανεβάσουν τις τιμές, αφού το προϊόν πια είναι και λιγότερο και πιο … ριψοκίνδυνο να το καλλιεργείς.
ekriti.gr

Leave a Reply

Exit mobile version