Menu
in ,

Έτσι θα μπει… χρονόμετρο στις μετακινήσεις

Από χθες έχει κυκλοφορήσει έντονα το σενάριο που θέλει την κυβέρνηση να εξετάζει το ενδεχόμενο να μπει χρονικό όριο στις μετακινήσεις των πολιτών, προκειμένου να αποφευχθούν οι άσκοπες.
Χθες το επιβεβαίωσε στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ ο Στέλιος Πέτσας και το πρωί της Τετάρτης μίλησε με περισσότερες λεπτομέρειες για το πως μπορεί να γίνει αυτό.
Φιλοξενούμενος στο Καλημέρα Ελλάδα του ΑΝΤ1, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε για το θέμα αυτό…
«Εξετάζουμε σύσφιξη των περιορισμών για τον εξής απλό λόγο. Αξίζουν συγχαρητήρια οι περισσότεροι Έλληνες και οι Ελληνίδες που συμμορφώνονται στα μέτρα που έχουμε αναγκαστεί να πάρουμε, αλλά υπάρχει και ένα μερίδιο του πληθυσμού που κάνει κατάχρηση.
Σκεφτείτε να βάζει κανείς ανά μία ώρα μία από τις αιτίες που έχει το έντυπο για να βγαίνει έξω. Δεν το θέλουμε αυτό. Θέλουμε να βγαίνει μία ή δύο φορές έξω. Να συνδυάζει τις μετακινήσεις του, να αγοράζει τα αγαθά που χρειάζεται, να κάνει την ατομική του άσκηση, αλλά να μην γίνεται κατάχρηση».
Στη συνέχεια είπε οτι υπάρχουν διαβουλεύσεις για το πως θα γίνει αυτό. Για το SMS είναι εύκολο, καθώς φαίνεται από την ώρα αποστολής και παραλαβής της επιβεβαίωσης. Το θέμα είναι το έντυπο, για το οποίο ψάχνουν λύση.
Μάλιστα, όπως άφησε να εννοηθεί, κάθε λόγος εξόδου θα έχει διαφορετικό όριο. Άλλη ώρα θα προβλέπετε για την τροφοδοσία και άλλη για την βόλτα ενός σκύλου.
gazzetta.gr

Leave a Reply

Exit mobile version