Menu
in ,

Έτοιμος και σίγουρος για την μάχη των εκλογών ο συνδυασμός του Γιάννη Ανδριώτη, videos


Με παρουσία σε όλα σχεδόν τα δημοτικά και τοπικά διαμερίσματα θα συμμετάσχει στις εκλογές του Μαΐου ο συνδυασμός Νέα Πορεία με υποψήφιο δήμαρχο τον Γιάννη Ανδριώτη όπως ο ίδιος είπε στην συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στους δημοσιογράφους το απόγευμα της Τρίτης 15 Ιανουαρίου.
Έχοντας δίπλα του μερικούς από τους στενούς του συνεργάτες και στην αίθουσα του Εργατικού κέντρου κάποιους από τους υποψήφιους που θα συνεργαστούν μαζί του, ο Γιάννης Ανδριώτης μίλησε για τις βασικές αρχές της κίνησης των πολιτών, είπε ότι είναι ανοικτός στις συνεργασίες και   Ο ίδιος φάνηκες υπέρμαχος των συνεργασιών και απόλυτα αντίθετος σε όποια κομματική συνεργασία, «τα κόμματα δεν έχουν καμία δουλειά στην αυτοδιοίκηση» είπε. Μίλησε για κακή λειτουργία της τοπικής και όχι μόνο δημόσιας διοίκησης, είπε πως η παρούσα δημοτική αρχή δεν έχει κάνει τίποτα στον τόπο, θεωρεί απαράδεκτο να υπάρχουν 12 εκ. ευρώ πλεόνασμα και αυτά να μην έχουν γίνει έργα και τόνισε πως ο συνδυασμός ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ   έχει δημιουργηθεί από πολίτες που έχουν δείξει τον ενδιαφέρον τους για τον τόπο. Ακόμα είπε πως ο συνδυασμός του θα κάνει μια εκδήλωση θεματική για το νέο τρόπο των εκλογών ώστε οι πολίτες να ξέρουν τι επιφέρει ο Κλεισθένης.
https://rethnea.gr/wp-content/uploads/2022/01/video-1641989018.mp4Στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων επιφυλάχθηκε να πει πιο πολλά αργότερα  κατά την παρουσίαση του προγράμματος του καθώς ήδη άλλοι έχουν αντιγράψει απόψεις του και τις έχουν κάνει σημαίες όπως είπε. Μίλησε παρόλα αυτά για την έμφαση που θα δώσει στην καθημερινότητα του πολίτη, την καθαριότητα, τον τουρισμό, σχολίασε τα κακώς κείμενα του δημοτικού συμβουλίου και στην ερώτηση του fonien.gr αν η αυτοδιοίκηση θα χάσει αν οι βουλευτικές εκλογές γίνουν την ίδια μέρα είπε πως όχι από την στιγμή που τα κόμματα δεν θα πρέπει να έχουν καμία σχέση με τις εκλογές της αυτοδιοίκησης.

[This post contains advanced video player, click to open the original website]

Θ.Κ

Leave a Reply

Exit mobile version