in , ,

Έπαιξε παντού και προβλημάτισε τους πάντες το θέμα του fonien.gr, video


Πανελλήνια αίσθηση έχει προκαλέσει το video που εξασφάλισε και μετέδωσε το fonien.gr με τον οδηγό να κάνει επικίνδυνες μανούβρες με το όχημα του οδηγώντας στον ΒΟΑΚ μεταξύ Χανίων και Ρεθύμνου το Σάββατο 6 Ιανουαρίου ανήμερα της εορτής των Θεοφανίων. Βίντεο και θέμα που δείχνει ότι πέρα απο την κρατική ανεπάρκεια στις τελευταίες δεκαετίες στην κατασκευή ενός ασφαλούς οδικού δικτύου στο νησί, σημαντικό ρόλο παίζει και ο παράγοντας άνθρωπος που ξεπερνά τα όρια του. Πρόκειται για ένα θέμα που ρίχνει μπουνιά στο στομάχι όλων μας και κάνει τον κάθε οδηγό που κάθεται στο τιμόνι να συνειδητοποιήσει την σοβαρότητα του ρόλου του και της ευθύνης που έχει απέναντι όλων.

Το fonien.gr στην τηλεόραση του alpha για τον μεθυσμένο οδηγό (8-1-2018)


Το βίντεο έχει παρουσιαστεί σε όλα τα κεντρικά δελτία ειδήσεων των τηλεοπτικών σταθμών πανελλήνιας κάλυψης και των ενημερωτικών εκπομπών τους ενώ έχει αναδημοσιευτεί  σε όλα τα ενημερωτικά sites της χώρας.
Για μια ακόμα φορά θέμα του fonien.gr δείχνει την αμεσότητα στην είδηση και την ενασχόληση με θέματα που αφορούν την ίδια την κοινωνία.
Θ.Κ