in

Έξι οι υποψηφιότητες στο ΕΣΡ για τις τηλεοπτικές άδειες

Τα ονόματα των υποψηφίων που θα διεκδικήσουν μία από τις επτά τηλεοπτικές άδειες αναμένεται να έρθουν σήμερα στο φως της δημοσιότητας, καθώς στις 15:00 έληξε η προθεσμία για την κατάθεση φακέλων υποψηφιότητας.
Φάκελοι υποψηφιότητας κατατέθηκαν από τους τηλεοπτικούς σταθμούς Star, Alpha, ANT1, «Ε», ενώ υπενθυμίζεται πως ο πρώτος φάκελος κατατέθηκε προχθές από τον ΣΚΑΪ. Παράλληλα, φάκελο κατέθεσε και η εταιρεία «Τηλεοπτική Ελληνική».
Στα γραφεία του ΕΣΡ, τα οποία από χθες φυλάσσονται από ισχυρή ομάδα αστυνομικών δυνάμεων, οι επτά ομάδες υποδοχής παρέλαβαν τους φακέλους των υποψηφίων ενδιαφερομένων για μια τηλεοπτική άδεια.
Η Ολομέλεια του ΕΣΡ θα συσκεφθεί, και αφού πραγματοποιηθεί ο πρώτος τυπικός έλεγχος των δικαιολογητικών, θα ανακοινώσει τη λίστα με τα ονόματα των υποψηφίων που θα περάσουν στην διαδικασία της αποσφράγισης.
Η διαδικασία της αποσφράγισης των φακέλων, όπου παρόντες θα είναι οι εκπρόσωποι όλων των υποψηφίων, θα αρχίσει την Παρασκευή και αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί έως την Τρίτη.
Ανάλογα με τον αριθμό των αιτήσεων που θα κατατεθούν, ο έλεγχος και η διαδικασία των ενστάσεων μπορεί να διαρκέσει από 1,5 έως 3 μήνες.
Περίπου στις 17.30 σήμερα το απόγευμα θα γίνουν γνωστά τα ονόματα των υποψηφίων που διεκδικούν μία τηλεοπτική άδεια γενικού περιεχομένου πανελλαδικής εμβέλειας.
Πηγή: newpost