in ,

Ένα μπλε που όμοιο του ΔΕΝ υπάρχει.

Όλη η Ελλάδα ένας καμβάς για να ζωγραφίσετε τις διακοπές των ονείρων σας

Αν νομίζετε ότι το μπλε είναι απλά ένα χρώμα, ξανασκεφτείτε το. Στην Ελλάδα, το μπλε είναι ο κόσμος που σας αγκαλιάζει τη στιγμή που αποβιβάζεστε από το αεροπλάνο ή το καράβι, το συναίσθημα της απόλυτης ζωντάνιας, της ελευθερίας και των απεριόριστων δυνατοτήτων καθώς αρχίζετε να αντιλαμβάνεστε τη μεγαλοπρέπεια του τοπίου και τη ζεστασιά των ανθρώπων.Μπλε είναι ο ανέφελος ουρανός, η θάλασσα που εκτείνεται βαθιά μα φιλόξενη, το κύμα που αφρίζει καθώς χτυπά στα βράχια κάτω από το ναό στο Σούνιο και οι πασίγνωστες ιριδίζουσες ακτές του Ιονίου. Είναι τα παραδοσιακά σπίτια και οι εκκλησίες που συνωστίζονται στις βραχώδεις νησιώτικες ακτογραμμές, τα παλιά γραφικά λιμανάκια και οι απόμεροι κολπίσκοι, οι βάρκες με το πολυκαιρισμένο χρώμα, κάθε μια τους φορτωμένη χίλιες ιστορίες από τη ζωή των ψαράδων. Είναι η αυτοπεποίθηση των νέων καθώς ξεχύνονται στις παραλίες, επιδιδόμενοι σε θαλάσσια σπορ κάθε είδους, και των ηλικιωμένων, με τη γνώση και τη σοφία των χρόνων χαραγμένη στο πρόσωπο, καθώς ασχολούνται με τις διάφορες δουλειές του χωριού.

Σηκώστε, λοιπόν, το βλέμμα στον ουρανό και νιώστε τις αισθήσεις σας να πάλλονται, να στροβιλίζονται και να υψώνονται με την ενέργεια της ιστορίας  χιλιετιών και με την πλούσια πολιτιστική κληρονομιά. Κι έπειτα εμπνευστείτε από αυτόν το μεγαλειώδη μπλε καμβά για να ζωγραφίσετε τις διακοπές των ονείρων σας με το δικό σας μοναδικό τρόπο.
Η Celestyal Cruises και τα Blue Star Ferries είναι άριστοι γνώστες της απέραντης ελληνικής θάλασσας και σας προσκαλούν σε ταξίδια όπου το παρελθόν και το παρόν σμίγουν μέσα σ’ ένα μπλε παράδεισο από αρχαία ερείπια γαντζωμένα σε ανεμοδαρμένα βράχια, και με τα δελφίνια να χορεύουν στα κύματα πλάι στα περαστικά καράβια. Ενώ, η bluegr θα σας συνοδεύσει στο γαλάζιο της αυγής και στο ξύπνημα των αισθήσεων και της δημιουργικότητας που αναζωογονεί σώμα και πνεύμα μέσα από τη γνήσια φιλοξενία και την αφθονία θεσπέσιων γεύσεων, τοπίων και αρωμάτων, άψογα εναρμονισμένων με το γαλάζιο σκηνικό.a blue like no other

Πάνω απ’ όλα όμως, το ασύγκριτο, συναρπαστικό μπλε της Ελλάδας είναι εκείνο που οδηγεί τον επισκέπτη σ’ ένα ταξίδι αυτογνωσίας, μέσα από την αγάπη για την περιπέτεια, την πολυτέλεια και την απόλυτη απόλαυση· με άλλα λόγια όλα όσα χαρακτηρίζουν την Ελλάδα.