in , , , , ,

Ένα βίντεο που πρέπει να "ακούσουν" όλοι οι έμποροι, video

Άκρως απογοητευτική ήταν η εικόνα στην ετήσια γενική συνέλευση του Εμπορικού Συλλόγου Αγίου Νικολάου ως προς τη συμμετοχή των επαγγελματιών. Αντίθετα, τα όσα ακούστηκαν, συζητήθηκαν και αποφασίστηκαν είχαν τεράστιο ενδιαφέρον, σκόπευαν στην ενημέρωση και προκάλεσαν προβληματισμό.


«Δεν είναι δυνατόν μετά από τέτοια ενημέρωση και διαφήμιση της συνέλευσης να παρουσιάζουμε αυτήν την εικόνα, λες και δε μας νοιάζει τίποτα πια, λες και δεν ενδιαφερόμαστε καθόλου για όσα μας απασχολούν. Όσοι και αν είμαστε, θα προχωρήσουμε και θα χτυπήσουμε τη γροθιά στο τραπέζι για να μην αφήσουμε κανένα να μας οδηγήσει στην καταστροφή», ανέφερε ο Πρόεδρος του Συλλόγου Οδυσσέας Παπαδάκης.


Το μέλος Βασίλης Χατζηδάκης σχολίασε ότι «προφανώς χρήζει κοινωνιολογικής έρευνας αυτή η απάθεια και η αποχή από τα όσα μας απασχολούν, με την επίθεση που δεχόμαστε όλοι οι μικρομεσαίοι. Οι συνάδελφοι προτιμούν να κλείνονται στο καβούκι τους και να μην ενημερώνονται, να μη συμμετέχουν».


Αποφασίστηκε να ενταχθεί στη διαδικασία των προσφυγών κατά του ΟΑΕ και ο Εμπορικός Σύλλογος Αγ. Νικολάου και θα αναλάβει σε επίπεδο νομού την πρωτοβουλία να συντονίσει την ενιαία δράση με την συμμετοχή και τον αντίστοιχων συλλόγων Νεάπολης, Οροπεδίου, Ιεράπετρας και Σητείας.


Τα μέλη του Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου καλούν εκ νέου τους εμπόρους να βρεθούν κοντά στο συλλογικό τους όργανο και να μην αδιαφορούν σε ζητήματα που έχουν πλήξει όλους με τον ίδιο βάναυσο τρόπο.


ΘΑΝΟΣ ΚΟΡΟΜΠΥΛΙΑΣ

www.anatolh.com