in , , , ,

Ένα από τα πιο χαρούμενα καταστήματα του Αγίου Νικολάου γιόρτασε τα 5 του χρόνια.

 
“Πέρασαν κιόλας 5 Χρόνια!
 
5 Χρόνια που ξεκίνησαν με αγάπη και μεράκι για το παιδί και τη μητέρα. Προσπαθώντας για την καλύτερη ποιότητα στην λογικότερη τιμή και έτσι συνεχίζουμε…Με προσφορές για όλα τα βαλάντια .με ελληνικά και ξένα brands…άλλα με έμφαση στο ελληνικό ρούχο στηρίζοντας έτσι τον έλληνα βιοτεχνική έτσι σας προτρέπουμε να μένετε εδώ στην πόλη μας για τα ψώνια σας στηρίζοντας έτσι το Μεραμπέλλου και τους ντόπιους έμπορους και εργαζόμενους κι έτσι τα χρήματα μένουν άδω στον τόπο μας” είπε η Νεκταρία, ιδιοκτήτρια του καταστήματος και το πρωινό συνεχίστηκε με πολλές αγορές, facepainting … κεράσματα…..και φυσικά την υπέροχη επίδειξη μόδας των μικρών μας φίλων! Άντε και στα 50 ΜΑΓΙΚΑ!
26 4 16 to3o 1
Xρώματα και γεύσεις,χαμόγελα και παιχνίδια γέμισε το Σάββατο 23 4 2016  το πρωί το ΜΑΓΙΚΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ.! Απο νωρίς το πρωί μπαλόνια και σημαιάκια , μουσική και παγωτογεύσεις, χαρούμενες φωνούλες και γελάκια γέμισε η γειτονιά της πλατεϊτσας του ΚΤΕΛ.
26 4 16 to3o 3
Τα παιδιά αγόρια και κορίτσια ντύθηκαν με τα πιο όμορφα φορέματα, τα πιο trendy πουκάμισα και t-shirt και λίγο μετά τις 12.00 ξεκίνησε η επίδειξη μόδας που τα βρήκε να παρελαύνουν στην ΜΑΓΙΚΗ αυλή του ΟΥΡΑΝΙΟΥ ΤΟΞΟΥ.
26 4 16 to3o 4 26 4 16 to3o 5