in , ,

Ένα ακόμη θύμα των απατεώνων που τρομοκρατούν πολίτες με τηλεφωνήματα

Παρά τις συλλήψεις ατόμων που εξαπατούν ηλικιωμένους στην Κρήτη, το κύκλωμα των απατεώνων φαίνεται ότι δεν έχει ακόμα εξαρθρωθεί. Από τα τελευταία θύματά τους και μια 76χρονη γυναίκα, η οποία πίστεψε την τραγική είδηση που της είπαν και έδωσε στον υποτιθέμενο αστυνομικό που εμφανίστηκε μπροστά της οχτώ χιλιάδες ευρώ για να σώσει την κόρη της από τη φυλακή.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Πατρίς το περιστατικό έγινε το περασμένο Σάββατο στα Μάλια και καταγγέλθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα της Χερσονήσου. Όπως έγινε γνωστό, μια γυναίκα τηλεφώνησε στην 76χρονη Μαλιώτισσα και της είπε ότι σκότωσε με το αυτοκίνητο ένα άτομο. Μάλιστα, της πρότεινε ότι για να μην πάει φυλακή, θα πρέπει να δώσει τα χρήματα που έχει στον αστυνομικό που θα πάει στο σπίτι της.

Μέσα σε λίγα λεπτά, ο συνεργός της απατεώνισσας που τηλεφώνησε στην ηλικιωμένη, ήταν έξω από το σπίτι της. Η 76χρονη του έδωσε τα χρήματα κι εκείνος την καθησύχασε ότι όλα θα πάνε καλά. Η 76χρονη όταν επικοινώνησε με την κόρη της, κατάλαβε ότι είχε εξαπατηθεί και κατήγγειλε το περιστατικό στην Αστυνομία.

cretalive.gr