in , , , ,

Ένα ακόμα διεθνές βραβείο στην EUROPLAN

Σήμερα δόθηκαν στην δημοσιότητα τα αποτελέσματα του Διεθνούς Διαγωνισμού των International Property Awards και είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι η εταιρεία μας λαμβάνει για 3η συνεχόμενη χρονιά το βραβείο ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ για κατασκευή την οποία υλοποίησε στην περιοχή της Ελούντας.
Παράλληλα γίνεται η πρώτη εταιρεία που κατακτά το συγκεκριμένο βραβείο τρείς συνεχόμενες χρονιές και η απονομή του βραβείου θα πραγματοποιηθεί σε εκδήλωση που θα γίνει την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013 στο Λονδίνο.

Από την πλευρά μας είναι ιδιαίτερη τιμή να έχουμε κατακτήσει άλλη μια Διεθνή διάκριση συμπληρώνοντας πέντε συνολικά. Είναι απόλυτα σίγουρο ότι τα βραβεία αυτά εκτός του ότι βοηθούν την εταιρεία μας προσδίδοντας της διεθνές κύρος παράλληλα είναι μια χρυσή ευκαιρία για προώθηση της ευρύτερης περιοχής στην οποία δραστηριοποιούμαστε.

 Θέλουμε να κάνουμε γνωστό ότι προκειμένου να μπορέσεις να διακριθείς σε ένα τέτοιο διαγωνισμό , όπου συμμετέχουν κολοσσοί εταιρείες και Μηχανικοί από όλη της Ευρώπη εκτός από την Αρχιτεκτονική λύση και το αισθητικό αποτέλεσμα που απαιτείται , αξιολογούνται επίσης:

1. Οι κατασκευαστικές λεπτομέρειες όπως έχουν μελετηθεί και έχουν αποδοθεί.

 2. Η χρήση τοπικών υλικών σε συνδυασμό με χρήση σύγχρονων υλικών δόμησης.

3. Οι σύγχρονες μέθοδοι εξοικονόμησης ενέργειας που έχουν χρησιμοποιηθεί στην κατοικία.

Η εταιρεία μας τα τελευταία χρόνια έχει ειδικευθεί πάνω σε θέματα εξοικονόμησης ενέργειας και σε κάθε νέα κατοικία που μελετά ή κατασκευάζει προσπαθεί να προσαρμόζει τα συστήματα αυτά ανάλογα με τις επιθυμίες και τις απαιτήσεις του κάθε πελάτη της.

Νιώθουμε πραγματικά υπερήφανοι που στην μικρότερη πληθυσμιακά πρωτεύουσα ενός εκ των τεσσάρων Νομών της Κρήτης , έχουμε δημιουργήσει την έδρα μιας εταιρείας που μπορεί να διακρίνεται Διεθνώς και να αποδεικνύει διαρκώς ότι όρια δεν υπάρχουν αρκεί να το θέλεις και να το προσπαθείς.

Παρά το γεγονός του ότι οι τεχνικές εταιρείες διανύουν την δυσκολότερη – ίσως – περίοδο της ιστορία τους , εντούτοις προσπαθούμε να σταθούμε όρθιοι , να μείνουμε αξιοπρεπείς και να κυνηγάμε τις Διεθνείς διακρίσεις με το ίδιο πάθος όπως τότε που ξεκινήσαμε κάπου στο 1998.

Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε από τα βάθη της καρδιάς μας όλους όσους μας έχουν βοηθήσει στην προσπάθεια μας αυτή.

Πάνω από όλα οφείλουμε να πούμε ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους τους συνεργάτες μας οι οποίοι έχουν μοιρασθεί τα πάθη , τις παραξενιές αλλά και τις αγωνίες μας τα τελευταία δύσκολα χρόνια. Πιστεύουμε ότι μέσω των ομαδικών προσπαθειών μας γίνονται και οι ίδιοι καλύτεροι και μέσα από την συνεργασία ετών έχουμε δημιουργήσει μια πολύ δυναμική ομάδα που μπορεί να ανταποκριθεί σε πολύ μεγάλες τεχνικές προκλήσεις.

 Το μόνο που μπορούμε να τους υποσχεθούμε είναι ότι θα προσπαθήσουμε κάθε χρόνο να γινόμαστε καλύτεροι και θα συνεχίσουμε ακάθεκτοι τον διαρκή αγώνα επιβίωσης εντός ενός πολύ δύσκολου επιχειρηματικού περιβάλλοντος.

Σήμερα θα δώσουμε στην δημοσιότητα την παρουσίαση που καταθέσαμε για την συμμετοχή μας στον διαγωνισμό μέσα από το blog μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.europlan-crete.blogspot.gr , για την οποία είμαστε πολύ υπερήφανοι αφού όπως μας ανακοίνωσαν ήταν η καλύτερη παρουσίαση σε όλο τον διαγωνισμό και αποτέλεσε θέμα συζήτησης στον οργανισμό των International Property Awards για το πώς πρέπει να γίνονται οι παρουσιάσεις σε Διεθνείς Διαγωνισμούς.

Νομίζουμε λοιπόν ότι δίκαια νιώθουμε υπερήφανοι ως Ελληνική Συμμετοχή , ως Συμμετοχή εκπρόσωπος της Κρήτης και δη ως συμμετοχή που εκπροσωπεί τον Δήμο Αγίου Νικολάου.

Θα περιμένουμε με αγωνία την τελετή βράβευσης στο Λονδίνο , όπου θα φροντίσουμε η συμμετοχή μας να έχει έντονο τοπικό χαρακτήρα.

ΓΟΥΝΑΛΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Πολιτικός Μηχανικός / Project Manager