in ,

Ένας χρόνος Ammoudi Club

Το Ammoudi Club ο χώρος που ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2014 να λειτουργεί ξανά σαν οργανωμένη παραλία, καφέ, μεσογειακές γεύσεις και κλάμπ κατάφερε μέσα σε ένα χρόνο αν καταξιωθεί στις επιλογές όχι μόνο των ντόπιων πολιτών αλλά και χιλιάδων επισκεπτών από όλη την Κρήτη.

Με υπηρεσίες που πιστοποιούν την εξυπηρέτηση σε συνδυασμό με τις πολύ λογικές τιμές το Ammoudi club σβήνει φέτος το πρώτο του κεράκι σε ένα τριήμερο εκδηλώσεων που θα σημάνουν την έναρξη του φετινού καλοκαιριού για την πόλη του Αγίου Νικολάου.

Πέμπτη 30 Απριλίου μετά τις 10 το βράδυ στα decks θα βρεθούν οι Dj’s Da Mike και Dallieros,

την Παρασκευή πρώτη μέρα του μήνα Μάη ο Agent Greg είναι ένας από τους πιο γνωστούς dj’s και παραγωγούς της ελληνικής dance μουσικής σκηνής, με πολλές εμφανίσεις και εκτός συνόρων. Θα έχει μαζί του πε΄ρα από τις πολύ καλές μουσικές και τις εμπειρίες που απέκτησε παίζοντας μαζί με τους κορυφαίους Dj’s του πλανήτη, David Guetta, Armin Van Buuren, Avicii, Erick Morillo και Swedish House Mafia ενώ οι παραγωγές του έχουν λάβει εξαιρετική υποστήριξη από κορυφαίους καλλιτέχνες οπως οι Tiesto, Bob Sinclar, Roger Sanchez, Sandy Rivera και έχουν συμπεριληφθεί σε πάνω από 30 συλλογές παγκοσμίως.

Σάββατο 2 του Μάη το τριήμερο ολοκληρώνεται με τον NIKOS BAXEVANIS και MANOS PRTIKAKIS σε ρυθμούς deep tech house έως το πρωί.

Έτσι θα ξεκινήσει το καλοκαίρι για την πόλη και θα εξελιχθεί σε καλοκαίρι Ammoudi με τις εκδηλώσεις που θα λάβουν χώρα στο συγκεκριμένο σημείο της πόλης να ανεβάζουν τον πήχη ψηλά σε ότι αφορά την διασκέδαση, τις υπηρεσίες, το σέρβις, την καθαριότητα, τις γεύσεις, την θάλασσα, το ίδιο το καλοκαίρι δηλαδή.

Ammoudi club και το καλοκαίρι επιστρέφει εκεί από όπου ξεκίνησε στον Άγιο Νικόλαο, στην παραλία στο Αμμούδι.

29-4-15-ammoydi-3 29-4-15-ammoydi