in

Ένας νέος κήπος στο προαύλιο του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αγίου Νικολάου

Από την Παρασκευή 7/12/2018 ένας νέος κήπος κοσμεί το προαύλιο του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αγίου Νικολάου , χάρη στα δραστήρια μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου .

Παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν , ο πρόεδρος του Συλλόγου κος Δεμέτζος Νικόλαος και η γραμματέας κα Ράνια Καπουράνη , από νωρίς το πρωί , μετέφεραν και φύτεψαν σε διάφορα σημεία της αυλής αρωματικά και καλλωπιστικά φυτά . Η δράση πραγματοποιήθηκε παρουσία των μαθητών του σχολείου , οι οποίοι συμμετείχαν επίσης στη διαδικασία με άπλετο κέφι και δεσμεύτηκαν να φροντίζουν τον κήπο που και οι ίδιοι δημιούργησαν .


Η διαδικασία αποτέλεσε ένα σπουδαίο μάθημα για τους μαθητές , αναπτύσσοντας τη δημιουργικότητα και την υπευθυνότητά τους .
Η υποδιευθύντρια και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αγίου Νικολάου ευχαριστούν θερμά όλα τα μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου και ιδιαιτέρως τον κο Δεμέτζο και την κα Καπουράνη , οι οποίοι εργάστηκαν πολλές ώρες και με άπλετη όρεξη για τη δημιουργία του κήπου και εκφράζουν την εκτίμησή τους για όλα όσα προσφέρει ο Σύλλογος για τις ανάγκες του Σχολείου και των μαθητών .
Καλές Γιορτές και καλή και δημιουργική η νέα χρονιά !!!!!!!!!!!!