in

Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μελών της Περιηγητικής Λέσχης Σητείας

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Π.Λ.Σ, σε εφαρμογή των άρθρων 30 (§1) / 31 / 32 / 33 του Δ’ Κεφαλαίου του ισχύοντος καταστατικού, συγκαλεί εκτάκτως τα μέλη του σωματείου σε ειδική θεματική Γενική Συνέλευση*, η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 18:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου Ίτανος.
 
Τα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης σύμφωνα, με το άρθρο 27 (§1) και το άρθρο 40 (δ) περί των ακίνητων περιουσιακών στοιχείων του σωματείου, ορίζονται ως εξής:
 

  1. Λήψη απόφασης πώλησης οικοπέδου στην περιοχή Τρυπητός Σητείας.
  2. Λήψη απόφασης αγοράς οικοπέδου στην περιοχή Παπούρα Σητείας.

 
* Η Γενική Συνέλευση βρίσκεται σε απαρτία και συνεδριάζει εγκύρως, όταν παρίσταται το εν τέταρτο (1/4) των ταμειακά εντάξει τακτικών μελών.
 
Σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας, η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 18:00 στον ίδιο χώρο, ως εξ’ αναβολής με τα ίδια θέματα Ημερήσιας Διάταξης.
 
Ακριβώς επειδή τα θέματα της Γ.Σ. κρίνονται ως εξόχως σημαντικά για το μέλλον του σωματείου, τα μέλη καλούνται να τακτοποιήσουν τις συνδρομές τους έως και την ημερομηνία διεξαγωγής της συνελεύσεως, ώστε να έχουν δικαίωμα τοποθέτησης και ψήφου, ως ορίζεται ρητά από το καταστατικό.
 
Σε κάθε άλλη περίπτωση σύμφωνα με το άρθρο 9 (§1γ) του καταστατικού τα μέλη διαγράφονται αυτοδικαίως.
 
   Ο    Πρόεδρος                                                                  
                        Περάκης  Μιχαήλ