in ,

Έκοψαν την πίτα τους οι αθλητές του ΑΛΜΥΡΟΥ

Με την παρουσία αρκετών γονέων ,αθλητών και του Δ.Σ. έγινε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Αλμυρού, την Παρασκευή που μας πέρασε 25-01-13. Αρχικά τελέσθηκε αγιασμός, παρουσία του Παπά Γιώργη Τζάβλα και στην συνέχεια ακλούθησε, η κοπή της πίτας.
Από την μεριά του Δ.Σ. εκφράζουμε τις θερμότερες ευχές μας σε όλους τους αθλητές και τις οικογένειες τους ,είμαστε ιδιαίτερα ευχαριστημένοι, γιατί φέτος οι αθλητές και ιδιαίτερα οι μικροί ήταν πολύ περισσότεροι και αυτό είναι ένα ενθαρρυντικό μήνυμα, για το μέλλον του συλλόγου, ευχόμαστε του χρόνου να είμαστε περισσότεροι.

Σε αυτό το σημείο να ανακοινώσουμε ότι: την εβδομάδα που έρχεται με νεότερη ανακοίνωση μας, θα ενημερώσουμε για την ακριβή ώρα και ημερομηνία τέλεσης γενικής συνέλευσης και διεξαγωγή εκλογών. Τέλος να ευχαριστούμε το Παπά Γιώργη Τζάβλα για την τέλεση του Αγιασμού και φέτος.

Το κατάστημα αθλητικών ειδών ΑΛΕΞΗΣ ΣΠΟΡ για την χορηγία με μια δώρο επιταγή για το φλουρί. Το ζαχαροπλαστείο PERFECT στον Άγιο Νικόλαο για την ευγενή χορηγία της πίτας. Το Χρυσοχοείο ΑΛΕΞΟΥΔΗ στον Άγιο Νικόλαο για την για την οικονομική προσφορά του στην αγορά ενός δώρου.

Την κυρία Δήμητρα Βλάση για την ευγενή χορηγία με χυμούς και νερά στους αθλητές του συλλόγου μας . Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γονείς, που μας εμπιστεύονται τα παιδία τους και σε όσους μας βοηθούν με τον ένα ,η άλλο τρόπο και τους ευχόμαστε και του χρόνου να χουν υγεία.

Τέλος για την ιστορία το ένα φλουρί κέρδισε στους μικρούς αθλητές ο Περγόπουλος Τάσος ,ενώ το δεύτερο για τους μεγάλους αθλητές ο Χαλκιαδάκης Μάνος, αφού και ο σύλλογος μας έβαλε μια δώρο επιταγή.

Από το Δ.Σ