in ,

Έκλεψαν υπολογιστές από σχολείο του Αγίου Νικολάου και άφησαν αποτσίγαρα, μπύρες και σπασμένα παιχνίδια, photos

Σε μεγάλη έκπληξη βρέθηκε εκπαιδευτικός του 4ου Νηπιαγωγείου Αγ. Νικολάου όταν, πηγαίνοντας στις 8 Αυγούστου στο σχολείο, διαπίστωσε να έχουν εξαφανιστεί 3 πλήρη σετ υπολογιστών.
Ενημερώθηκε η ασφάλεια Αγίου Νικολάου,  όπου η εκπαιδευτικός κατήγγειλε το γεγονός και έδωσε σχετική κατάθεση,  ενώ η υπηρεσία σήμανσης πήρε δακτυλικά αποτυπώματα για περαιτέρω έρευνα.
Να σημειωθεί ότι στην αυλή του Νηπιαγωγείου βρέθηκαν άδεια μπουκάλια μπύρας και αποτσίγαρα, ενώ είχαν καταστραφεί και κάποια παιχνίδια.
Ωστόσο, η κλοπή σημειώθηκε σε διάστημα μιας εβδομάδας, καθώς οι Νηπιαγωγοί του σχολείου πήγαιναν κάθε εβδομάδα για πότισμα και έλεγχο του χώρου, αφού,  όπως είναι γνωστό, σχολικοί φύλακες δεν υπάρχουν! 
Να τονίσουμε, λοιπόν, στο σημείο αυτό, την ανάγκη ύπαρξης σχολικών φυλάκων,  καθώς τα σχολεία έχουν αρχίσει, εδώ και καιρό, να γίνονται, με πολλούς τρόπους, στόχος επιτηδείων!
Με μεγάλη προσπάθεια,   οι εκπαιδευτικοί με τη βοήθεια των γονέων, προσπαθούσαν τα τελευταία χρόνια να μαζέψουν τα χρήματα ώστε να εξοπλίσουν το σχολείο με το συγκεκριμένο υλικό, το οποίο, βέβαια, από οικονομικής απόψεως, είναι πολύ δύσκολο να αντικατασταθεί…
Γ. Κ.