in

Έκλεβε το ίδιο το ξενοδοχείο στο οποίο δούλευε!

Εξιχνιάστηκαν, τέσσερεις  υποθέσεις κλοπών που διαπράχθηκαν σε ξενοδοχείο στη Χερσόνησο! – Συνελήφθη, 62χρονος υπάλληλος του ξενοδοχείου  – Αφαίρεσε χρήματα, κινητά τηλέφωνα και προσωπικά έγγραφα
Αναλυτικά:
Συνελήφθη, χθες (01.09.2018) το μεσημέρι σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης της Άμεσης Δράσης Ηρακλείου 62χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για κλοπή.
Εξιχνιάστηκαν ακόμα τρεις (3) υποθέσεις κλοπών που διαπράχθηκαν στην συγκεκριμένη επιχείρηση και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.
Ειδικότερα, χθες (01.09.2018) το μεσημέρι, ο 62χρονος ως υπάλληλος της εν λόγω επιχείρησης (ξενοδοχείο) αφαίρεσε από δωμάτιο αυτής που χρησιμοποιούσε 23χρονος αλλοδαπός χρηματικό ποσό.
Άμεσα αναζητήθηκε εντοπίστηκε και συνελήφθη από αστυνομικούς των ανωτέρω Υπηρεσιών.
Από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου καθώς και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων προέκυψε ότι ο 62χρονος κατά το χρονικό διάστημα από την 17.08.2018 έως 24.08.2018 είχε διαπράξει ακόμα τρεις κλοπές
Συγκεκριμένα αφαίρεσε, το ποσό των 1889 ευρώ  κινητά τηλέφωνα και προσωπικά έγγραφα
Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου, ενώ ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.