in , , , ,

Έβγαλε το δίκαννο και πυροβόλησε γάτα στον περιφερειακό για Ελούντα.

Δεν είχε με τι να σκοτώσει την ώρα του ένας 50χρονος κάτοικος Αγίου Νικολάου την Κυριακή, πείρε το δίκαννο και πυροβόλησε μια γάτα στην περιοχή του περιφερειακού προς Ελούντα. 

‘Άμεσα ενημερώθηκε το ΑΤ  της πόλης και μαζί με την συνδρομή ανδρών της ομάδας ΔΙΑΣ συνέλαβαν τον συγκεκριμένο «κύριο» τον οδήγησαν στο αυτόφωρο ενώ κατάσχεσαν το όπλο του. 

Ο ίδιος την επόμενη μέρα  αφέθηκε ελεύθερος  με την δικάσιμο να έχει οριστεί στο επόμενο διάστημα. Σίγουρα είναι πράξη που δεν χωρά καμία δικαιολογία από την μεριά του ώστε να βγάλει κυνηγετικό όπλο μέσα σε περιοχή κατοικημένη και να πυροβολήσει μια γάτα.

Η άμεση δε κινητοποίηση των αρχών λαμβάνει και τον χαρακτήρα της προειδοποίησης προς όλους όσους θεωρούν τα άσχημα αυτά παιχνίδια με τα ζώα σαν τρόπο διασκέδασης και εκτόνωσης τους, ότι θα τους επιβάλλονται οι κυρώσεις του νόμου έτσι και αλλιώς. 

Άλλωστε σε μια υγιή κοινωνία όλες οι ψυχές, είτε περπατούν σε δύο πόδια είτε σε τέσσερα, έχουν τα δικαιώματα τους και κανείς με κανένα τρόπο δεν θα πρέπει να παίρνει το νόμο στα χεριά του.

ΘΑΝΟΣ Κ.