in

Κρήτη: Δεν τα κατάφερε τελικά ο 27χρονος μετά από το τροχαίο – νεκρός ο μοτοσυκλετιστής

Άλλη μια οικογένεια που ντύνεται στα μαύρα και άλλη μια φορά που η Κρήτη προσθέτει ένα ακόμη νεκρό στη λίστα των ανθρώπων που «φεύγουν» έπειτα από τροχαίο στους δρόμους της Κρήτης.
Αυτή τη φορά ένας νέος άνθρωπος ο 27χρονος μοτοσυκλετιστής Γιώργος Σωμαράκης που είχε τραυματιστεί με τη μηχανή του ενώ κινούνταν στο δρόμο της Σταλίδας .
Διαβάστε επίσης: Σοβαρό τροχαίο με σύγκρουση δυο μηχανών – Δυο άτομα στο Νοσοκομείο [PICS]
Νοσηλευόταν σε αρκετά κρίσιμη κατάσταση από τις 25 Σεπτεμβρίου στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου Ηρακλείου , δίνοντας μάχη τόσο ο ίδιος όσο και οι γιατροί για να τον κρατήσουν στη ζωή αλλά όπως αποδείχτηκε η… μάχη ήταν άνιση.
Ο άτυχος άνδρας έφυγε το βράδυ της Τετάρτης βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια, τους φίλους τους και όλους όσοι τον γνώριζαν.
Το 27χρονο παλικάρι στο διάστημα νοσηλείας του στο νοσοκομείο, είχε υποβληθεί και σε χειρουργική επέμβαση, ενώ μεγάλη ήταν η ανταπόκριση του κόσμου στην έκκληση των δικών του ανθρώπων για  να δώσει  αίμα προκειμένου να καταφέρει ο νέος αυτός άντρας να βγει αισίως απ’ αυτή την περιπέτεια που τελικά είχε την πιο τραγική κατάληξη.
ΠΗΓΗ: neakriti.gr