in ,

Άδωνις Γεωργιάδης από το Ηράκλειο – «Η Ελλάδα έφτασε εδώ γιατί οι πολιτικοί δε λέμε χρόνια την αλήθεια» (VIDEO)

Ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης, επισκέφθηκε, την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015, τις πόλεις των Χανίων και του Ρεθύμνου και Ηρακλείου, στο πλαίσιο της περιοδείας του στην Κρήτη.
Στην ομιλία του στο Ηράκλειο ανέφερε μεταξύ άλλων
«Η Ελλάδα έφτασε εδώ γιατί οι πολιτικοί δε λέμε χρόνια την αλήθεια» ανέφερε μεταξύ άλλων ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης στο πλαίσιο της ομιλίας του σε στελέχη και φίλους του κόμματος στο ξενοδοχείο Ατλαντίς.
«Η ενότητα της ΝΔ δεν κινδυνεύει, αλλά δεν είναι το παν η ενότητα. Ενότητα είχαμε και στις 21 Σεπτεμβριου  και χάσαμε με 7,5 μονάδες τις εκλογές» σημείωσε ο ίδιος ενώ τόνισε «Πρέπει να αντιστρέψουμε την ιδεολογική κυριαρχία της αριστεράς, αλλιώς δεν θα μπορούμε να κυβερνήσουμε. »
Στο πλευρό του Αδ. Γεωργιάδη η σύζυγός του Ευγενία Μανωλίδου που παρακολούθησε την ομιλία του απο τις πρώτες θέσεις της συνεδριακής αίθουσας.
Στην εκδήλωση έδωσε το παρων ο βουλευτής Λ. Αυγενάκης αλλά και ο πρώην βουλευτής Μ. Σενετέκης καθώς και πλήθος στελεχών και φίλων του κόμματος.
Ο υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος νωρίτερα συμμετείχε στη συνεδρίαση της ΝΟΔΕ Ηρακλείου αφού ολοκλήρωσε την περιοδεία του σε Ρέθυμνο και Χανιά.

ΠΗΓΗ VIDEO: crete2day.gr