in ,

Άδικο να πληρώνουμε οι Κρητικοί τόσο ακριβά αεροπορικά εισιτήρια, καιρός να κάνουμε κάτι, άκουσε το

Είναι όντως πολύ ακριβά τα αεροπορικά εισιτήρια που πληρώνουμε οι Κρητικοί με δεδομένο ότι δεν υπάρχει ανταγωνισμός μεταξύ εταιριών ενώ ακόμα κανείς δεν έχει επί της ουσίας αναδείξει το θέμα έως τώρα. Στην εκπομπή του 104, 4 ΠΑΜΕ ΑΕΡΑ με τον Θάνο Κορομπύλια φιλοξενήσαμε τον δημοσιογράφο Κώστας Συλλιγάρδο  ο οποίος πέρα απο την δημοσιογραφική έρευνα που αποκάλυψε ότι οι Κρητικοί πληρώνουμε το πιο ακριβό αεροπορικό μίλι στην Ευρώπη έφερε την πρόταση για την δημιουργία μιας αεροπορικής εταιρίας όλων των Κρητικών.
 
 
ακούστε την ενδιαφέρουσα κουβέντα και προβληματιστείτε αναλόγως

 
 
Ο Κώστας Συλλιγάρδος έγραφε την Τρίτη 22 Οκτωβρίου: “”Ώρα για φθηνά αεροπορικά εισιτήρια. Ωρα για να βάλουμε τέλος στην εκμετάλλευση.
Είναι δικαίωμα μας ”
Σήμερα για δεύτερη μέρα η ραδιοφωνική μας ΠΥΞΙΔΑ ασχολήθηκε με καταγγελίες πολιτών για την αισχρή πολιτική που εφαρμόζεται από τους αερομεταφορείς στην Ελλάδα αλλά και τα πανάκριβα αεροπορικά εισιτήρια και τον αποκλεισμό τόσο των Κρητικών όσο και όλων όσοι θέλουν να επισκεφθούν για οποιοδήποτε λόγο το νησί.
Είναι άλλωστε γνωστό ότι οι Έλληνες ακρίτες πληρώνουν το ακριβότερο αεροπορικό μίλι στην Ευρώπη. Η είδηση δεν βρίσκεται όμως σε αυτά.
Αρκετοί εκπρόσωποι τοπικών φορέων και επιχειρηματίες έβαλαν για πρώτη φορά μετά το τέλος της εκπομπής μιλώντας μαζί μου, επιτακτικά την σκέψη για την δημιουργία ενός αερομεταφορέα όπως η Air Greece που θα σηκώσει το βάρος που κάποιοι σήμερα αδυνατούν ή χρεώνουν υπέρμετρα, υπέρογκα και με απαράδεκτες πρακτικές που καθημερινά βλέπουν το φως της δημοσιότητας…
Μάλλον το προσεχές χρονικό διάστημα να δούμε μέσα από τις επίσημες πρωτοβουλίες τοπικών φορέων, ένα μικρό φως στην άκρη του τούνελ.
Δεύτερη δημοσίευση ( ώρα 19:30 ) : Είναι απίστευτο τι έχει συμβεί σήμερα ακόμα και μετά από αυτήν την δημοσίευση στο messanger και στο τηλέφωνο μου….