in

Άγρια επίθεση τριών σκυλιών σε 70χρονο

Απίστευτη επίθεση από τρία σκυλιά, δέχθηκε σήμερα το πρωί ένας ανυποψίαστος πολίτης  στα Χανιά.
Σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε στο zarpanews.gr, το περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 6 το πρωί, όταν ο 70χρονος Χανιώτης ξεκίνησε από το σπίτι του για να πάει σε κάποια δουλειά του.
Περνώντας από την πλατεία της Σπλάντζιας, ο 70χρονος δέχθηκε επίθεση από τρία αδέσποτα σκυλιά τα οποία σύμφωνα με την καταγγελία κρατούν συντροφιά (;) σε άστεγο που κοιμάται στην πλατεία εδώ και αρκετό καιρό.
Τα σκυλιά έριξαν κάτω τον ηλικιωμένο άνδρα, που αξίζει να σημειωθεί, έχει πρόσφατα χειρουργηθεί τραυματίζοντας τον.
Αφού τα σκυλιά απομακρύνθηκαν ο 70χρονος επέστρεψε στο σπίτι του και όπως ήταν φυσικό, πήγε στο νοσοκομείο όπου έκανε τις απαραίτητες εξετάσεις και του παρασχεθήκαν οι πρώτες βοήθειες.
Θορυβημένοι οι οικείοι του ανθρώπου ενημέρωσαν τόσο την αστυνομία, όσο και τις υπηρεσίες του δήμου Χανίων που πάντως δήλωσαν αναρμόδιοι.
Θα πρέπει να σημειωθεί πάντως πως δεν είναι ούτε το πρώτο και δεν θα είναι δυστυχώς ούτε το τελευταίο περιστατικό, επίθεσης αδέσποτων, σε ανυποψίαστο περαστικό.
Και αυτό γιατί η απαραίτητη μέριμνα δεν υπάρχει ούτε από τον δήμο Χανίων ούτε από καμία άλλη υπηρεσία, ενώ τα αδέσποτα σκυλιά συνεχώς και αδιαλείπτως αυξάνονται στην ευρύτερη περιοχή.
Μήπως έχει έρθει η ώρα οι αρμόδιοι να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα πριν κάποια στιγμή γίνει κάτι πολύ σοβαρότερο και μη αναστρέψιμο;