in ,

Χωρίς προβλήματα συνεχίζονται τα μαθήματα με την τηλεκπαίδευση στο νομό Λασιθίου άκουσέ το

Δεν υπάρχουν πλέον προβλήματα στην εκπαίδευση των μαθητών του Δημοτικού δημοτικών σχολείων στο νομό Λασιθίου όπως είπε στην εκπομπή Παμε Αέρα με τον Θάνο Κορομπύλια στον 104.4 την Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου ο προϊστάμενος πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Νομού Λασιθίου Μανώλης Μακράκης.
Τα προβλήματα που είχαμε  την πρώτη μέρα λειτουργίας της πλατφόρμας τηλεκπαίδευσης έχουν αντιμετωπιστεί και πλέον η διδασκαλία γίνεται σε κανονικές συνθήκες χωρίς προβλήματα. Έχουμε σταθεί δίπλα σε οικογένειες που έχουν χρειαστεί τη βοήθειά μας είτε μέσω περιφέρειας είτε μέσω του δήμου και τους έχουν προμηθεύσει tablet υπολογιστές για να μπαίνουν τα παιδιά και να κάνουν τα μαθήματά  τους.
Σε ότι αφορά τους δασκάλους ασφαλώς και δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα ο χαρακτηρισμός των τεμπέληδων που τους προσάπτουν διάφοροι είπε ο κύριος Μακράκης θεωρώντας ότι η αγάπη το μεράκι και η επαγγελματικότητα των εκπαιδευτικών είναι σε τέτοιο επίπεδο που δεν δημιουργούν κανένα απολύτως πρόβλημα στην πορεία της εκπαίδευσης με τον τρόπο που γίνεται.
Βέβαια είπε ότι δεν έχει καμία σχέση η τηλεκπαίδευση με τη δια ζώσης εκπαίδευση και ευχήθηκε σύντομα οι μαθητές και οι δάσκαλοι να επιστρέψουν στις αίθουσες διδασκαλίας. 
“Περιμένουμε τους ειδικούς να μας δώσουν κατευθύνσεις για το πότε θα πάμε στις τάξεις ”  είπε μεταξύ άλλων
ακούστε εδώ την συζήτηση από τη ροή της  εκπομπής