in ,

Χορός, μουσική και φιλανθρωπία στην 15η «Ημέρα Αγάπης» στον Άγιο Νικόλαο[VIDEOS&PICS]

Ο άστατος, αλλά κατά τα άλλα ζεστός για την εποχή καιρός, δεν στάθηκε εμπόδιο στο να πραγματοποιηθεί η 15η «Ημέρα Αγάπης» στην πλατεία Αγίου Νικολάου.

Από νωρίς το πρωί της Κυριακής(14/12), πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στο κεντρικότερο σημείο της πόλης για να δώσει χαρά και νότες αισιοδοξίας σε όλο τον κόσμο.

Τα χριστουγεννιάτικα bazaar γέμισαν τους πάγκους τους με όμορφες χειροποίητες δημιουργίες με τη συγκέντρωση των χρημάτων να έχει ως σκοπό την ενίσχυση του «Κουμπαρά της Αγάπης», από τον οποίο καλύπτονται σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς ανάγκες μαθητών και οικογενειών του Δήμου Αγ.Νικολάου.

Με νεανικά συγκροτήματα σχολείων, τοπικές σχολές χορού αλλά και αρκετά ζεστά ροφήματα και εδέσματα, το ενδιαφέρον των πολιτών κρατήθηκε σε υψηλό επίπεδο καθόλη την διάρκεια της εκδήλωσης.

Για άλλη μια φορά η Πολιτιστική Ομάδα Καθηγητών Αγ. Νικολάου – ΕΛΜΕ Λασιθίου, οι Μαθητικές Κοινότητες και ο Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Αγίου Νικολάου κατάφεραν χάρη στην «Ημέρα Αγάπης» να πετύχουν τον φιλανθρωπικό σκοπό τους αλλά παράλληλα να ζωντανέψουν την πόλη μας.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε βίντεο και φωτογραφίες από την κάμερα του fonien.gr:

hmera agaphs (16-12-2018)

N.M.