Υπομονή τέλος…

0
      

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 13 Μαρτίου, για την υπεράσπιση της Ανώτερης Σχολής Τουριστικής Εκπαίδευσης Αγίου Νικολάου.
Θα διαδηλωθεί έτσι η έντονη διαμαρτυρία της τοπικής κοινωνίας για την μεταχείριση από πλευράς του Υπουργείου Τουρισμού της Σχολής, η οποία ιδρύθηκε και λειτουργεί συνδεδεμένη με τον τόπο που ξεκίνησε η τουριστική ανάπτυξη της Κρήτης και διαθέτει τις περισσότερες κλίνες σε πεντάστερες ξενοδοχειακές μονάδες σε όλη τη χώρα.

Η επιτροπή αποφάσισε χθες να περιμένει μέχρι αύριο την απάντηση της Υπουργού Τουρισμού Όλγας Κεφαλογιάννη για να ορίσει την ημερομηνία της συνάντησης με αντιπροσωπεία τοπικών φορέων για το ζήτημα της ΑΣΤΕΑΝ.

Σε διαφορετική περίπτωση η επιτροπή εξουσιοδοτεί τον Δήμαρχο να ορίσει την αντιπροσωπεία τοπικών φορέων που θα μεταβεί την ερχόμενη εβδομάδα στην Αθήνα και θα επιδιώξει να συναντηθεί με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Τουρισμού, έστω και χωρίς ραντεβού.

 

Στη χθεσινή συνάντηση παρευρέθηκε από πλευράς των σπουδαστών, ο πρόεδρος του συλλόγου τους, Λορέντσο Παπαδογεωργόπουλος, ο οποίος είπε στην ΑΝΑΤΟΛΗ ότι οι σπουδαστές στηρίζουν και συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις που προγραμματίζουν οι τοπικοί φορείς τις επόμενες μέρες για την υπεράσπιση της ΑΣΤΕΑΝ.

Οι μέχρι στιγμής εξελίξεις, είπε, δεν οδηγούν πουθενά, μιας και από το υπουργείο δεν δίνονται απαντήσεις στα ερωτήματα και ζητήματα που έχουν τεθεί.

ΝΙΚΟΣ ΤΡΑΝΤΑΣ
www.anatolh.com

        
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δυνάμεις της Πυροσβεστικής και από τον Άγιο Νικόλαο στην μάχη με τη φωτιά στη Μονή Αγκαράθου

      Δύναμη της Πυροσβεστικής και από τον Άγιο Νικόλαο βρίσκεται στη μεγάλη φωτιά που ξέσ…