Το τραγούδι της Σελήνης

0
      
…διαβάζει η Αφροδίτη Γεωργαντωνάκη.
Η Μαριάνε, εγκλωβισμένη σ’ έναν γάμο χωρίς αγάπη, έχει φτάσει πια στα όριά της. Κι ένα βράδυ στο Παρίσι κάνει το αδιανόητο: πέφτει στον Σηκουάνα. Αλλά η ιστορία δεν είναι γραφτό να τελειώσει έτσι… Η Μαριάνε σώζεται, και αυτή η δραματική νύχτα τής δίνει τη δύναμη ν’ αφήσει πίσω της την παλιά της ζωή και να φύγει για τις ακτές της Βρετάνης –σ’ ένα μέρος που οι Γάλλοι αποκαλούν «άκρη του κόσμου».
Οι άνθρωποι που θα γνωρίσει εκεί –γραφικοί, αλλά και συναρπαστικοί ταυτόχρονα– θα την εκπλήξουν με το ζεστό τους καλωσόρισμα και τον απλό, φυσικό τρόπο με τον οποίο ζουν, απολαμβάνοντας τις μικρές καθημερινές στιγμές. Σ’ αυτόν τον νέο κόσμο, η Μαριάνε θ’ αρχίσει να ξαναβρίσκει τον εαυτό της, θα θυμηθεί πώς είναι να γελάς, να ονειρεύεσαι, ν’ αγαπάς, και θα μάθει ότι ποτέ δεν είναι αργά για να ζήσει κανείς τη ζωή που θέλει…
Πλημμυρισμένο από τη μαγεία της Βρετάνης και με την ίδια μαγευτική αισιοδοξία που έκανε το Μικρό παριζιάνικο βιβλιοπωλείο best seller σε ολόκληρο τον κόσμο, Το τραγούδι της σελήνης είναι μια ιστορία για τις δεύτερες ευκαιρίες και τον απρόβλεπτο, σαρωτικό τρόπο που έρχεται κάποιες φορές να μας βρει η ευτυχία. Με χιούμορ και ευαισθησία η χαρισματική συγγραφέας μάς ταξιδεύει στη μαγευτική Βρετάνη.
       
Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • Πριν νυχτώσει…

          ….γράφει η Αφροδίτη Γεωργαντωνάκη   Δεν ξέρεις πότε ήταν η τελευταία φορά…
  • Από ζάχαρη και αλάτι

          …γράφει η Αφροδίτη Γεωργαντωνάκη   Ένας διακεκριμένος επιστήμονας εξομολο…
  • Οι προδομένες

          …γράφει η Αφροδίτη Γεωργαντωνάκη. Ισιδώρα, Αντιγόνη και Νεφέλη.Τρεις γυναίκες,…
Περισσότερα Φωνη εν βιβλιο...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πριν νυχτώσει…

      ….γράφει η Αφροδίτη Γεωργαντωνάκη   Δεν ξέρεις πότε ήταν η τελευταία φορά…