in

Το νου σας ρεμάλια….πάνδημος ο αποχαιρετισμός στον Γιάννη Γιαννακάκη, το αντίο των μαθητών του. audio

Με δυσκολία στο τελευταίο αποχαιρετισμό, πόνο στην ψυχή, δάκρυα στα μάτια, συγγενείς, συνάδελφοι καθηγητές, μαθητές, γονείς και φίλοι είπαν το μεσημέρι της Κυριακής στον Ιερό Ναό της Αγίας Άννας. Όλος ο κόσμος, και δεν ήταν λίγος, ήταν βουβός για εάν Άνθρωπο για τον οποίο όλοι είχαν να πουν κάτι καλό για την προσφορά του στην οικογένεια του, στις γυναίκες της ζωής του σύζυγο Ελένη και κόρες Δήμητρα και Χριστίνα , στο δεύτερο σπίτι του στο σχολείο του το ΕΠΑΛ Αγίου Νικολάου, στους συναδέλφους του στους οποίους ήταν πάντα σαν διευθυντής στο πλευρό τους, στους μαθητές του που τον είχαν σαν πατέρα και φίλο τους, στην κοινωνία που πάντα έδινε το παρόν ανοίγοντας τις πόρτες του σχολείου και βγάζοντας στον δρόμο τις μουσικές και την προσωπικότητα του.
Διαβάστε επίσης: Θλίψη στην τοπική κοινωνία: Έφυγε από τη ζωή ο Γιάννης Γιαννακάκης
Όλοι εκεί με ένα μεγάλο γιατί στο νού, γιατί τόσο νωρίς, τόσο άδικα τόσο πρόωρα…
Και όλοι μένουμε με τον Γιάννη που θέλουμε να έχουμε στο μυαλό μας στην ψυχή μας, τον Γιάννη που ενέπνεε τους μαθητές και τους γονείς τους, που στήριζε τους πάντες με τρόπο διακριτικό και ανθρώπινο, που έδινε τόσα πολλά χωρίς ποτέ να ζητά τίποτα, παρά μόνο ένα πράγμα …ΑΓΑΠΗ αγάπη για όλα…..
Αντίο φίλε όλων, Γιάννη

«Να ζείτε έντονα, χωρίς άγχη και φοβίες!
Να αγαπάτε με όλη σας την καρδιά!
Να ζείτε έχοντας κατά νου την έμπνευση που σας είχε δώσει ο Γιάννης.
Έτσι ο Γιάννης θα ζει για πάντα μαζί μας και όλα τα όμορφα που ήθλε να δημιουργήσει θα συνεχιστούν…
 
Το νου σας ρεμάλια!!!
 
ΕΛΕΝΗ, ΔΗΜΗΤΡΑ, ΧΡΙΣΤΙΝΑ»
…με το σημείωμα αυτό οι γυναίκες της ζωής του ευχαρίστησαν τους εκατοντάδες των φίλων που βρέθηκαν στην εκκλησία μαζί τους
 
Θ.Κ