Το κιόσκι θα παραμείνει.

1
      

Κέντρο αγώνα και διεκδικήσεων θα παραμείνει για όσο διάστημα χρειαστεί το εκλογικό περίπτερο της Λαϊκής συσπείρωσης στην είσοδο της μαρίνας Αγίου Νικολάου . 

“Την περίοδο αυτή τρέχουν πολλά θέματα που απασχολούν την τοπική μας κοινωνία, το θέμα της ΑΣΤΕΑΝ που έχει ξανά αναθερμανθεί, του ΙΚΑ, θέματα που αφορούν την κοινωνία, τους εργαζόμενους και τους συνταξιούχους. Όσο αυτά έντονα υπάρχουν και δεν επιλύονται θα διατηρήσουμε το κιόσκι σαν σημείο αναφοράς της αγωνιστικής διεκδίκησης.” είπε στην ΑΝΑΤΟΛΗ ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Γιώργος Πάγκαλος. 

Ο ίδιος δε όπως και στελέχη και φίλοι του ΠΑΜΕ παραδέχονται πως η μυρωδιά των βουλευτικών εκλογών είναι έντονη και άρα η ανάγκη ύπαρξης χώρου συναντήσεων δεδομένη. 

Τώρα σε ότι αφορά το αισθητικό μέρος της εικόνας του περίπτερου στην είσοδο της μαρίνας στην διάρκεια του καλοκαιριού όπου η κίνηση είναι αυξημένη, πρέπει να αντιμετωπιστεί από την διοίκηση της μαρίνας και του Δήμου στα πλαίσια της συνεργασίας με τους υπόλοιπους φορείς και ομάδες πολιτών.

 
ΘΑΝΟΣ Κ. 
www.anatolh.com
        
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
  • ΓΟΥΝΑΛΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

    Συγγνώμη για το σχόλιο , ο φίλος ο Γιώργος γνωρίζει την προσωπική εκτίμηση όμως η εικόνα για τουριστική πόλη είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ και μάλιστα στην είσοδο της Μαρίνας. Αν οι αιρετοί δίδουν αυτήν την εικόνα πως θα αντικρύσουν τους επαγγελματίες της Ελούντας και άλλων τουριστικών περιοχών , οι οποίοι κάνουν μια πέργκολα για την επιβίωση των επιχειρήσεων τους και απο την άλλη κόματα τοποθετούν οικίσκους ανεξέλεγκτα και μάλιστα σε σημεία τουριστικής προβολής. Λυπάμαι αλλά οι αλήθειες είναι πικρές και λυπάμαι που για άλλη μια φορά η Δημοτική αρχή είναι απούσα καθώς και η Αστυνομία που κατά τα λοιπά είναι δραστηριότατη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η  απεργία της 20ης Ιουλίου ήταν μια μάχη των εργαζόμενων του κλάδου σε όλη τη χώρα. 

      20 Ιουλίου 2017 – Πανελλαδική απεργία Eπισιτισμού-Tουρισμού   Στην καρδιά…