Το είδαμε και αυτό, Θεία κοινωνία με υπογραφή.

0
      

Με μια πρωτότυπη διαδικασία θα γίνει φέτος η θεία κοινωνία για τους μαθητές του Δημοτικού σχολείου του χωριού Κεντρί του Δήμου της Ιεράπετρας.


Σύμφωνα με καταγγελίες γονέων, τα παιδιά τους μετέφεραν στο σπίτι έγγραφο που τους δόθηκε από το σχολείο το οποίο καλείται ο κηδεμόνας να υπογράψει δήλωση η οποία αναφέρει ότι ο μαθητής έχει προετοιμαστεί για να μεταλάβει λίγο πριν την Μ. Εβδομάδα.

Το κωμικό-τραγικό γεγονός το οποίο δεν έχει καταγραφεί σε άλλο σχολείο, πραγματικά γεννά ένα σωρό από ερωτηματικά για την λειτουργία των θεσμών και των προσώπων που τα στελεχώνουν.

Σε επικοινωνία που είχαμε με την Μητρόπολη Ιεραπύτνης και Σητείας, ενημερωθήκαμε πως δεν εχει ζητηθεί τέτοιο χαρτί απο την πλευρά της Εκκλησίας και του Ιερέα.

Το Ρ.Λ προσπάθησε να επικοινωνήσει με την Διεύθυνση της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, δυστυχώς δεν ήταν δυνατόν στην παρούσα φάση να δοθούν απαντήσεις.

 

Ο Πρόεδρος της σχολικής επιτροπής και αντιδήμαρχος Ιεράπετρας κ. Κουγιουμτζάκης, δικαιολόγησε το γεγονός σαν μη προκλητικό και φυσικό και ανακοίνωσε ότι ακόμα και αν δεν υπάρχει υπογεγραμμένη δήλωση του γονέα, τα παιδιά θα μεταλάβουν.

πηγη Ραδιο Λασίθι

        
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κουνήθηκε το Λασίθι με 4,4 Ρίχτερ

       Σεισμική δόνηση στις 13.33 έγινε αισθητή και στην περιοχή του Μεραμπέλλου Magnitude…