Τεράστια βράχια έπεσαν στη μέση του δρόμου! [PIC]

0
      

Νέα κατάπτωση βράχων (εξαιτίας των συνεχών βροχοπτώσεων) προέκυψε στο δρόμο Πλατάνου-Σφηναρίου του Δήμου Κισάμου, το απόγευμα της Δευτέρας. Τρεις μεγάλοι βράχοι έπεσαν στη μέση του δρόμου και από τύχη δεν προέκυψε θλιβερό συμβάν, αφού -ευτυχώς- δεν περνούσε κάποιο όχημα εκείνη τη στιγμή, από τη συγκεκριμένη περιοχή.

Οπως ανακοίνωσε ο Δήμος Κισάμου, «η Δημοτική Αρχή Κισσάμου ενήργησε άμεσα, αφού στο σημείο βρέθηκαν αμέσως για “αυτοψία”, ο Δήμαρχος Κισσάμου Θεόδωρος Σταθάκης και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Μανώλης Ξυπολιτάκης με συνεργείο του Δήμου. Αμέσως, ο Δήμαρχος Κισσάμου ήρθε σε επικοινωνία με την Αντιπεριφέρεια Χανίων από την οποία εστάλη ειδικό μηχάνημα για τη διάνοιξη του δρόμου. Ωστόσο, εξαιτίας του μεγέθους των βράχων η διάνοιξη του δρόμου ήταν μερική. Τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι εφικτή η διέλευση ενός μόνο οχήματος από το συγκεκριμένο σημείο του δρόμου, ενώ ο Δήμος Κισσάμου έχει ήδη τοποθετήσει ειδικές προστατευτικές σημάνσεις προς ενημέρωση των οδηγών.

Την Τρίτη (10/1) το πρωί νέο μηχάνημα της Αντιπεριφέρειας θα μεταβεί στην περιοχή, ώστε να καθαρίσει πλήρως το συγκεκριμένο κομμάτι του δρόμου (Πλάτανος-Σφηνάρι) από τους βράχους και να γίνεται κανονικά η διέλευση των οχημάτων.

Ο Δήμος Κισσάμου καλεί τους Δημότες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, εάν και εφόσον περάσουν με όχημα από την περιοχή, τονίζοντας ότι τη δεδομένη στιγμή και μέχρι το πέρας των εργασιών (μέχρι την Τρίτη το μεσημέρι) είναι αδύνατη η διέλευση μεγάλου οχήματος (φορτηγού κτλ) από το σημείο εκείνο».

haniotika-nea.gr

       
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα ΧΑΝΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νέο τροχαίο στον ΒΟΑΚ με ανατροπή αυτοκινήτου και εγκλωβισμό – Ένα άτομο στο νοσοκομείο [VIDEO – PIC]

      Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στον ΒΟΑΚ, στο ύψος του κόμβου του Ταυρωνίτη στα Χ…