in

Τα προβλήματα της Τοπικής Κοινότητας Ανατολής στο επίκεντρο συνάντησης του Αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου

Με τον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Ανατολής Βασίλη Ζαχαρόπουλο συναντήθηκε  σήμερα Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2019 στα γραφεία της Π.Ε. Λασιθίου στον Άγιο Νικόλαο, ο Αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου Γιάννης Γουλιδάκης.
Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε έπειτα από πρόσκληση του κ. Γουλιδάκη και στην οποία παρευρέθηκε και ο Περιφερειακός Σύμβουλος Λασιθίου κ. Γιάννης Ανδρουλάκης ,ο κ. Ζαχαρόπουλος ενημέρωσε για όλα τα θέματα που αφορούν και απασχολούν την τοπική κοινότητα . Ειδικότερα, στο επίκεντρο της συνάντησης ετέθησαν θέματα που έχουν να κάνουν μεταξύ άλλων με την αγροτική οδοποιία αλλά και την ηλεκτροδότηση του έργου Μπαμπακιάς Λάκκος καθώς και μια σειρά από ζητήματα που η υλοποίησή τους απαιτεί τη συνεργασία της Π.Ε. Λασιθίου με την τοπική κοινότητα Ανατολής. 

Οι κύριοι Γουλιδάκης και Ζαχαρόπουλος  συμφώνησαν στην ανάγκη μιας ουσιαστικής συνεργασίας προς όφελος του τόπου και των κατοίκων του.
Σε δηλώσεις του ο Αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου επεσήμανε ότι θα εξετάσει όλα τα  αιτήματα που του ετέθησαν αλλά και την πρόθεσή της Περιφέρειας να συμβάλλει στην επίλυση των ζητημάτων που αντιμετωπίζει η τοπική Κοινότητα Ανατολής.
Από την πλευρά του ο κ. Ζαχαρόπουλος ευχαρίστησε τον κ. Γουλιδάκη για την εποικοδομητική συνάντηση που είχαν επισημαίνοντας ότι προσβλέπει στην καλή τους συνεργασία .